Smoking Mirror написа:
флирт зелена ябълка
Деба шибаната зелена ябълка. ..... й в гъза. Лелееее, егати отровата. ..... му как се преебах преди известно време.
Единия съквартирант има РД. Той не обича класическата водка Флирт, ами зелената ябълка. Тююю, зелената, та зелената. Взе само такава. Аз пък се преебах да пия. Ами като немаше друго? Ароматизиран алкохол не пия, ракии - не. Тая зелената е ароматизиран, ама си казах - аре водка. Ква водка? Баси отровата. Това го разбрах после, обаче. Иначе на купона яко се кефих... ама към един и нещо всички излезнаха да си допият във Фейс. Аз - труп на леглото. Лелеее, колко гадно ми беше. А на сутринта трябваше да стана за един изборен. Станах, ама не можах да изтрезнея, отидох какво да правя. Едвам се дигам, гледам рожденика и гаджето му на леглото, другия съквартирант - всички заклани, спят като умрели. Гледам вратата, некъв проблем е имало с нея, ама сметнах, че си въобразявам. Връщам се, всички тъкмо се пробуждат. Другия съквартирант каза - "е как не ме чухте, като ритах вратата? Блъсках, блъсках, никой не ми отвори, засилих се и я разбих". Еби му майката. Нищо не бяхме усетили. Оня разбил вратата. Оправихме я. До късния следобед не можа да ми мине главоболието. Ега ти шибаната зелена ябълка.
Другата отрова от която съм си патил, е Ром Атлантик.
Дайте ми чист медицински спирт и вода по-добре, ама тея отрови не ми ги предлагайте.