nekrash написа:
Първата страница от темата се заформя доста безинтересна. Въпреки това няма да спирам така, а вместо това ще дам някои разяснения.
1)Не помирявам никого. Всъщност не ме интересува, а и не смятам, че някой тук действително се интересува от причините и същността на спора между двамата.
2)"нов потребител се опитва да привлече форумното внимание върху себе си. Надява се да стане популярен сред по-старите пишещи, съответно пуска полемична, провокативна тема, с която очаква да спечели симпатиите на останалите. При първият знак, че нещата не вървят съвсем по план се оттегля пораженчески. Не само от темата, но и от форума." Ако това ви изглежда, че се отнася към този случай и тази тема, то-грешите. За първата част, защото просто няма нищо общо с действителността; за втората-защото няма да се откажа от темата, въпреки първосигналното ми намерение.
3)Има две неща, които искам да постигна с тая тема: Да се съобразяваме с ТЕМИТЕ, все пак (което точно е загубена битка и няма защо да ми го натяквате, но мога да си се възмущавам на воля), т.е. да не ги използваме за саморазправа (има ЛС-та за тая цел) и второто е всеки от нас да има къде да си каже дали : одобрява, примирява се с, не одобрява, дразни се от(...) точно този начин на вземане на участие във форума.
4)Както изглежда и тая тема ще се изроди, обаче мислете все пак като пишете в дадена тема, че авторът на темата е имал нещо определено предвид под заглавието й, а не я е започнал самоцелно, само за да види кой е по-остроумен в наддумването. Колкото до тази конкретна тема, приемете я като експеримент с предизвестен резултат.
1) Разваляш ми имиджа, махни първата си точка!
2) Да ве, да, мишки карат колелета... ако искаш внимание, айде да се скараме. Измисли тема и да почваме... и просто бъди непукист за непукизма, това е истинския непукизъм!
3) Тва и Ганди не може да го постигне, Александра веднъж ми каза, че форума е адското гъмжило от интриганти и какви ли не. Но на мен си ми харесва и не искам да го променям.
4) Експеримент? Мислех, че е сеир...
5) Кога ше инсталираш някаква игра да играем онлайн, РА2 явно няма да стане, а Конквистадора писва...