|
Достигнах до страшния извод, че една такава тема би била добра, с оглед на флуда из другите, които де факто покритва съдържанието на тази. Какво имам предвид в темата? Просто някои форумец или форумецКА, ви е подразнила с изказване (твърде offensive за да е сред бисерите) или цялостно държание (твърде според правилата, за да пишете на модератор), и да няма тема, в която да изразите възмущението си от нечии - възгледи - прекалено обидни изказвания и грубости - директни обиди - сложен вътрешен мир, който ви дразни душицата
И понеже отсега усещам ЛС-то от Ралица, в което ми обяснява, защо няма бъдеще такава тема, аз пророчески ще кажа - темата не е за лични нападки. Е, заглавието е такова, но не се залъгвайте. Не бих искал тук да се водят спорове, кой прав, кой крив. Затова ще помоля като се пусне оплакване от форумец, засегнатите лица от него, да не почват да се оправдават по казуса тука. Тва не е районния съд, да се водят дела. Ще помоля модераторите да следят всички постове тук да са оплаквания, а не личностни войни.
И за да повлека крак към успешното развитие на темата, ще се оплача първи: Адски ме дразни разтегленото като стара българска дъвка, самочувствие на Боромир, което той изтъква повече, отколкото реално покрива с действия и думи. Разбирам, че не само той е със самочувствие тука, но неговото е като политиците - гледат те и те лъжат в очите. Не знам какво толкова е направил, че да се има за голяма работа, но досега не е имало случай, в който да не се покаже колко знае, разбира, и умее. А де факто доказателства за това - няма. Личната ми молба към него е - първо гледай себе си, после съди другите. Защото този който съди другите, най-често е по-зле от тях, по това в което ги обвинява...
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|