Mira написа:
Не ме ощетявайте, като отказвате хората да публикуват стиховете си тук. Аз може да не мога/не искам да пиша, но пък обичам да чета и сама да си изградя мнение кое ми харесва и кое - не. И мнението ми може да не съвпада с това на утвърдените творци. Тъй че пишете и ни оставете да ви се радваме, а не се джавкайте кой е по-велик.
Това го подкрепям напълно.
Моля, не обиждайте труда на другите хора, които пишат в темата. Ако не ви харесва - споделете си мнението, но имайте предвид, че ако вие смятате себе си за добри творци, това не ви поставя на по-високо ниво от другите хора в темата.И също така не забравяйте, че вашето мнение в никакъв случай не е критерии - особено за неща като изкуството, които са толкова относителни и всеки ги възприема тотално различно.
А "менструални мацаници върху лист хартия" според мен си е точно обида. Кире, моля те, колкото и да ти се иска да се изкажеш толкова емоционално, убедена съм, че можеш да го направиш и по начин, който да не унижава или обижда авторите. Никой не е казал да ги ласкаете, но няма нужда да украсявате мненията си с излишни епитети, които описват така цветущо възникналите емоции у вас след прочитането на стиховете.
Ще ви помоля да не излизате от рамките на добрия тон и когато смятате нещо за боклук и за отвратително написано, то го кажете по подходящ начин.
А темата в крайна сметка е да четем стихотворения, нали?

На мен ми харесва хората да пускат стихотворенията си.
Ако искате си направете отделна тема, в която да поспорите как трябва да се пише, кое не е хубаво да се пише, кое звучи добре и кое не звучи добре. Смятам, че точно тази тема не е най-подходяща за това. -------------
И Киро - стихчето, което си написал в опит да потъпчеш всички правила НЕ ми хареса. Онова дето беше днеска в кафето беше много по-добре... почти същото, но не съвсем. Беше по-простичко и по-хубаво.
Стоя на прозореца, ям бисквитка,
пия чай.
Край.