Smoking Mirror написа:
Аз бях играл единицита преди време. Доста е забавна. Така и не успях да си инсталирам експанжъните, щото нещо не намерих работещ Зимен Асфалт. Макар че то май тоя с некроните е стенд алоун, сега някакъв приятел се е зарибил и ми го праща да сме играел в мрежа. Ама след сесията, че като си го инсталирам ще се зарибя да си мина кампанията а и сигурно ще съм забравил доста.
Ти с кои играеш? Спейс маринки рулез, но за мен умението да се играе с елдари винаги е било много престижно. Тия са толкова трудна раса, че няма накъде.
А в двойката кво е различното не са ли пак така - два вида ресурси, основния се събира от ключови точки, които трябва да контролираш?
Аз лично играя с Елдар и спейс маринки, в зависимост от противника, разбира се. А двойката е много по... незнам, аз я категоризирам като modern warfare. Няма сгради, единствената сграда ти е headquarters-a и от него се вадят всички единици, както и развитието през различните тиъри. Реусрсите пак са два, но плазма генераторите са вкарани като реквизит точките, пак трябва да ги вземеш и съответно да ги държиш. Иначе е много по интерактивна, има два вида прикрития - тежки и леки, като в повечето случаи представляват стени/телени огради/бла бла бла такива работи, не са стандартните дупки от единицата. Също можеш да вкарваш единици в неутрални сгради, които се делят на военни и цивилни, като получават доста стабилно прикритие, но също така са доста открити към гранати/горелки/снайперисти. Единиците вдигат нива, имат wargear, 3 вида герои за всяка от расите в зависимост от типа на битката... Като цяло е много по-интерактивна от единицата, отряд гардиъни примерно скрити в heavy cover могат да омажат 3-4 отряда tactical marines който не са прикрити от нищо. Хайде, чакам те след сесията да разцъкаме ^^' Тъкмо да ми минат ЕПИ-тата и всичките дивотии покрай тях, понеже в момента и аз нямам много време за игри и сигурно съм станал егаси ламера :/
Perish, приятелят ти играе в оригиналните сървъри през Steam или през хамачи