Идеята е да се изчистят максимално много боклуци И да се съберем ентусиасти. А публичност не че не желаем, просто не държим на нея. Нямаме нужда от някаква реклама и подобни глупости, важното е да се съберем и да почистим.
Членувам в две екоорганизации и то от много време, като познавам много хора от тях. Организирал съм почиствания и други дейности и към организации. Напоследък обаче много се разочаровах от всички организации и нещата, които правят. Да биха се включили, обаче не и без рекламни цели. Да, към хората от тях се обръщам, все пак много са ми приятели и познати, но иначе официално предпочитам да няма намесени организации...ще се справим по-добре без тях.
Поканил съм ги да участват чрез Фейсбук, не мисля че заслужават по-специална покана...ако имат желание да помогнат с нещо повече, винаги могат да ми пишат.
Еми на миналото почистване, което правихме на това място, бяхме 4 човека и събрахме повече от 40 чувала с боклук. За сравнение ще ти кажа че на почиствания от организации съотношението между хора и събрани чували е много по-малко.

Сега ще сме повече хора, така че ще свършим още повече работа, надявам се.
Рекламата е хубаво нещо, дори задължително, когато става въпрос за по-сериозни мероприятия. Аз обаче мисля че от малкото трябва постепенно да тръгнем към голямото, а не изведнъж да се хвърляме напред. Идеята ми е такива почиствания да правим всеки месец поне по едно, като малко по малко хората ще стават все повече.

А организациите правят по едно почистване на година...от което няма никакъв дългосрочен ефект...само реклама.
Колкото и да са хората, ако има желание има и ефективност, последното почистване е типичен пример за това.
Това е моето мнение де, иначе съвети приемам всякакви, благодаря.
Ще дойдеш ли?
P.S. Сайтът е много як, има ли някакви сбирки този клуб?