Продължениетооо...
Т – Търпелива съм и то доста. Да не кажа, че съм безкрайно търпелива. Питам се, защо ли? Страшно много се дразня, когато някой почне да си играе с търпението ми. При положение, че са прекалено малко хората, които заслужават да бъда търпелива с тях, но аз съм такава с всички. Но наближава моментът, в който и аз ще си покажа ноктите. Рядко си изпускам нервите, но за сметка на това е ефективно, щото доста хора остават шашнати. Явно понякога трябва здравата да се ядосам, за да стане ясно, че дадено нещо ме дразни и не бива да се прави повече.
У – Усмихната, успешна, удивителна! Това съм аз, описвайки се с три думи. Усмихната съм, защото колкото и да ми е кофти винаги намирам сили да се усмихна и да бъда себе си. Успешна съм, защото, след всичкото онова напрежение и притеснение се оказа, че са ме приели в СУ! Е, точно тогава не можех да си намеря място от радост! (Ех, само като си спомня какви сълзи бяха, докато видя резултатите от класирането!) Това е моят малък успех. Очаквам още успехи в близкото бъдеще. Удивителна съм, защото непрекъснато изненадвам познатите си, приятелите си и близките си с нещо. Просто много хора, които познавам, остават удивени от моята личност.
Ф – Флиртът не ми е от силните страни. Поне аз така си мисля. Но ако съм в компанията на някое готино, разговорливо, привлекателно момче, ставам доста приказлива! Все пак съм забелязала, че във всички отношения с момчета се разбирам много по-добре, отколкото с момичета.
Х – Харесвам дневната част денонощието. Не съм от нощните птици освен ако си нямам приятна компания. Ако съм с приятели това може и да се промени.
Ц – Център на внимание? Аз? Ооооо, не, благодаря, но това не е по моята част! Мразя всички погледи да са втренчени в мен, сякаш съм току-що паднала от Марс и имам антенки на главата. Просто, когато всички ме зяпат си мисля, че на мене ми има нещо и се чувствам адски неудобно.
Ч – Чакам...чакам...чакам... постоянно чакам нещо – резултати от някой изпит, някоя френдка, най-после да срещна подходящото момче за мен. И до кога ще трябва да чакам нещо? Животът ми вече чакалня стана.
Ш – Шантаво човече съм. Постоянно си мисля за разни щури неща. Просто не трябва да се занимавам с нищо и обикновено тогава ми хрумват най-уникалните и ненормални идеи.
Щ – Ще постигна всичко онова, към което се стремя, защото никога не се отказвам лесно и съм страшно упорита. Когато си наумя нещо, никой не може да ме спре, защото знам, че мога да се справя. Преследвам целите си ВИНАГИ, дори да се наложи да ги преследвам сама.
Ъ – Ъъъъм..., и сега тука какво да пиша?
Ь – Хмммм, тука няма какво да се напише.
Ю – Ю Тюб ми е любимият сайт за музикални клипове след Вибокс. Като си пусна готина музика, като си пусна слушалките на макс и доста време отива. (Надявам се, че не съм написала някоя глупост тука.)
Я – Я, гледай ти, че аз вече съм на последната буква. Най-после си завърших предългия ферман, предназначен за тази темичка. Дано не съм била много скучна.

Надявам се, да съм разбрала правилно насоката на темичката.
Супеееееер! СВЪРШИИИИИИХ!