За последно плаках лошо на "Ново кино "Парадизо" - т.е. не лошо, щото си се наревах хубаво и катартично, но края на тоя филм втори път НЕ МОГА и НЕ ИСКАМ да го гледам.
На филми се скъсвам да плача - за последната година съм плакала сигурно на десетина - и не виждам нищо странно или срамно.
Иначееееее... по друг повод... май преди около 2 месеца, когато разбрах, че пак ще играят един много, много, много важен спектакъл. И после, когато разбрах, че ще играят отново спектакъла, на който преди години си кръстих и блога! Тия две събития бяха в разстояние от няколко дни и ми беше толкова хубаво да си припомня какво е да плачеш от щастие!
Накратко - много е лесно да се разплача, когато става дума за силни емоции. Конкретен човек да успее да ме разплаче, е огромно постижение - но се е случвало, и, в резултат на това, черният ми списък нарастна с една бройка. От бяс и яд съм ревала веднъж - тогава изумих майка ми.

Отбелязвам го, щото тогава и себе си изумих дори.
Когато обаче е нещо тъжно, тежко, драматично - абе, неприятно - обикновено не мога да заплача, дори и да искам. Тогава просто нещо ме душИ и това е. А има хора - реват, реват, и им минава...

И друго - не рева пред публика. Абсурд. Е, на филм може и да се случи, ама то просто не зависи от мен. Случвало се е да плача пред майка ми, която много бързо стяга редиците - с 2 приказки ме вкарва в пътя. Иначе хората, които са ме виждали да плача, са единици и се е случвало по веднъж в ситуации, абсолютно излезли от контрол - *брои* - трима души, сред които - баща ми. Като се замисля, май поводът беше все един и същ и беше много, много отдавна.