FMI написа:
bitaka написа:
Аз съм решил да не бъда в СГ някак не ми се влиза в джунглата..., а иначе София си има и своята добра страна..., защо цяла България се исипва тук, ако всичко е лошо

До колкото знам...да, но нека каже някой по-запознат...
Защото в БГ е пълно с идиоти - затова!
Ама наистина, защо всички се врат тук, да ни лишават и от работа и от образование. Аз ако не бях принуден да живея в София, която вече е може би най лошото място в БГ, щях просто да кандидатствам в най близкия ВУЗ в който има специалноста която ми трябва. Ако съм от някое забутано село и така или иначе ще трябва да се местя и да плащам квартири и глупости, тогава разбирам. Но какво правят хората от големите градове тук, където има не по лоши университети. Дори по последни проучвания май във Варна беше най лесен живота, но може и да греша. Само дето определено не беше София... Да не говорим че в тези проучвания не влиза фактора 5000 души за едно работно място и поради това шефчетата си правят каквото искат, като има боклуци дето са навити да им работят за 300 лева като за 3-ма... Много грозно се подбива пазара от хора които не ценят труда си... Ти му правиш хиляди левове, той ти дава стотинки и чак е недоволен, защото знае че ако не ти изнася за това място чакат още няколко хиляди души и това му позволява да си прави каквото си иска! И който не може да завърши гледа да си остане в софия, да си скъсва гъза от работа за жълти стотинки, да мре от глад, ама да кисне тук в тая пумия. Е не ги разбирам тея хора... Аз ако си имах едно хубаво имотче някъде по планината, тук никога нямаше да стъпя!!!