Дата и час: 02 Апр 2026, 23:36

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1408 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КСК'08-English
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:22 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Какво мислите, имаше ли в рийдинг-а верен отговор All of the above :S

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:29 
Пишете, о, братя

Такааа, ето ме и мен....и аз преди малко се прибрах. Първо диктовката освен, че бе обидно лесна мога да твърдя и че имах късмет защото моя четец, макар че си личеше че е с британски акцент се опита да го притъпи възможно най-много(само да отбележа, че при първото четене на диктовката ми трябваха 2 много дълги момента за да осъзная че човекът казал new i mobile phones-абе британски акцент, нали знаете :D ). За рийдинга, беше точно каквото очаквах- прекалено лесни вапроси и няколко, на които ти се струва че всичко става :D Но съм съгласна за онова дето е anxious и за онова за gardens. Клоуз теста лесен само не бях сигурна за онова с experiment, test, use, practice, аз лично съм писала test,нз. За еръра направо ме убихте, единствения ми проблем беше онова изречение с middle ages, гледах го два часа а ваобще не съм и забелязала че е било написано drank а не drunk, ама хаиде както и да е.Перифразите на мен ми бяха елементарни, даже като взех да ги чета ми идеше да се изсмея, все пак очаквах уловки нещо малко по-завъртяно. А есето нищо особено, надявах се на по-оригинални теми тези двете убиват от баналност и няма какво толкова да напишеш; аз по първата писах, ама си знам че лични примери не съм давала а само общи приказки; надявам се поне да ме спаси това, че използвах не само сложни конструкции а и доста интерсни думички(за които съм сигурна че съм ги използвала на място). Общо взето ми се стори мн лесен, което малко ме плаши, защото когато нещо ми е лесно и обикновено правя много глупави грешки, та чак после ми идва да се гръмна :D ама ще видим, ще чакаме резултатите(в нашата стая казаха да следим към 27,28) Е това е от мен казах всичко за което се сетих, хаиде сега отивам да спя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:34 
В началото бе словото
Аватар

missparker написа:
Такааа, ето ме и мен....и аз преди малко се прибрах. Първо диктовката освен, че бе обидно лесна мога да твърдя и че имах късмет защото моя четец, макар че си личеше че е с британски акцент се опита да го притъпи възможно най-много(само да отбележа, че при първото четене на диктовката ми трябваха 2 много дълги момента за да осъзная че човекът казал new i mobile phones-абе британски акцент, нали знаете :D ). За рийдинга, беше точно каквото очаквах- прекалено лесни вапроси и няколко, на които ти се струва че всичко става :D Но съм съгласна за онова дето е anxious и за онова за gardens. Клоуз теста лесен само не бях сигурна за онова с experiment, test, use, practice, аз лично съм писала test,нз. За еръра направо ме убихте, единствения ми проблем беше онова изречение с middle ages, гледах го два часа а ваобще не съм и забелязала че е било написано drank а не drunk, ама хаиде както и да е.Перифразите на мен ми бяха елементарни, даже като взех да ги чета ми идеше да се изсмея, все пак очаквах уловки нещо малко по-завъртяно. А есето нищо особено, надявах се на по-оригинални теми тези двете убиват от баналност и няма какво толкова да напишеш; аз по първата писах, ама си знам че лични примери не съм давала а само общи приказки; надявам се поне да ме спаси това, че използвах не само сложни конструкции а и доста интерсни думички(за които съм сигурна че съм ги използвала на място). Общо взето ми се стори мн лесен, което малко ме плаши, защото когато нещо ми е лесно и обикновено правя много глупави грешки, та чак после ми идва да се гръмна :D ама ще видим, ще чакаме резултатите(в нашата стая казаха да следим към 27,28) Е това е от мен казах всичко за което се сетих, хаиде сега отивам да спя :lol:

Уааау :) трябваше да дойдеш по-рано да ни разсеяш съмненията по някои от въпросите :) че големи спорове имаше голямо нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:47 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

KRSOne написа:
jewelry e

ми...не е. :D jewellery е вярното.

А да ви попитам, някой спомня ли си какво беше онази дума от диктовката, където някои хора искат да бъдат погребвани в нещо си във формата на мобилен телефон, та как се каказваше това "нещо си" и как се пише? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:48 
you're the same kind of bad as me
Аватар

coffins да не е? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:50 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Точно за това говоря. Аз написах нещо от рода на cofese, първо защото не съм чувал тази дума и второ, защото диктуващата имаше хипер гадния акцент...

Ааа, имаше и една думичка към края cellary- така ли се пише?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:54 
you're the same kind of bad as me
Аватар

kandidatstvasht написа:
Точно за това говоря. Аз написах нещо от рода на cofese, първо защото не съм чувал тази дума и второ, защото диктуващата имаше хипер гадния акцент...

Ааа, имаше и една думичка към края cellary- така ли се пише?

Хм...
Не, salary e.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 19:55 
El Siete
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
kandidatstvasht написа:
KRSOne написа:
jewelry e

А да ви попитам, някой спомня ли си какво беше онази дума от диктовката, където някои хора искат да бъдат погребвани в нещо си във формата на мобилен телефон, та как се каказваше това "нещо си" и как се пише? :roll:

Moже да има два варианта като sulphur & sulfur, но jewelry e вярно 100)% :wink:

coffin - kовчег

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 20:00 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Значи със сигурност имам поне 2 грешки на диктовката- coffins и salary. Ще спра да чета тая тема, че все нови и нови грешки ми излизат, баси вие ме отчаяхте още в същия ден на изпита :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 20:23 
In Place Of Hope
Аватар

:shock: :shock: :shock:
coffins? salary?
ама вие сериозно ли? :| :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 20:28 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
kandidatstvasht написа:
KRSOne написа:
jewelry e

Ни съ карайте, чеда, дублетни са. :wink: Би трябвало и двете да се приемат за верни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 20:31 
От дъжд на вятър
Аватар

А вие какво писахте на въпроса защо Джейн трябва да е дискретна когато се грижи за Дани? Аз отговорих, че той се чувства uneasy bla bla... сещате се за кой отговор говоря...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 20:37 
potato heart
Аватар

да и аз това писах...ама нз...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 21:10 
В началото бе словото

da i az pisah tova i sym sig,4e tova e otgovora.A nqkoi moje li da mi kaje kolko to4ki se otnemat pri lipsa na ese ... :oops: poneje v byrzinata,sled kato si prepisah 4ernovata,zabravih da napi6a otgore belova .. :x i prepodavatelq mi kaza,4e nqma da mi se za4ete eseto ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 21:14 
В началото бе словото
Аватар

- 25 points, ако компонента не е елиминаторен. Много ми е интересно как имате време и за чернова, просто ми е непонятно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1408 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  Следваща