Lama написа:
При входа, който води към двора, от където излизахме след изпитите, има една бутка за вестници май, но там продават също, аз от там си ги купих.
То принципно точно за СтФ уж можеше да се купят и от факултета, но аз реших да ги взема от Ректората и добре че направих така, защото едно момиче не го беше предвидила и се оказа нещо от рода на, че книжарницата е в ремонт, а от администрацията бяха дали последния си комплект на едно момиче пред мен.

Само че ми се видя странно защо на това момиче пред мен й ги продадоха за 4,70, аз си ги купих от бутката в двора за 5 лв, а някой от ФМИ-то обясняваше, че неговите са били 5,50.

Е аз ходих до ФМИ, че исках да поразгледам и стената

Освен да мина през ректората утре и ако не ги продават за повече от 5.50, да си ги купя от там

И какво значи последния комплект, това е супер несериозно... И какво свършват и не се записваме

Случайно да не се минат да им остане, сякаш не може да ги пуснат и другата година същите...
Като си дръпна едно студентско кредитче, пускам таксата да ми се плаща автоматично и няма да се занимавам с опашки, работно време и простотий...