Дата и час: 18 Яну 2026, 19:34

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Математика 1 - времена и нрави
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008, 00:25 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
или размисли и страсти.
Всичко започна в ранните зори на 10-ти юли, лето Господне 2008-мо. След наплива на предварителния изпит сега около 500 човека решиха да си починат. Но 1700 човека бяха на линия. Положението пред Химическия факултет в 6:54 сутринта беше следното. Както се сещате, родителите и другите роднини съставляват по-голямата част от множеството :lol:
Изображение
Продължаваха да прииждат мераклии зайци
Изображение
След това реших да видя, какво е положението пред ФМИ и зърнах ФзФ-то.
Изображение
Извинявам се за малките снимки, но трябваше да са в олекотен вариант. В истинския си размер, всичките са 180 МВ, сами се сетете, кога ще се зареди страницата :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ако някой иска да се разпознава, да ми звънне :lol: :lol: :lol:

Пред ФМИ нищо изненадващо - насядали по пейките, до масичките за шах, по парапетите на входа, пред входа...
Изображение
Изображение
Изображение
След това се върнах до ХФ-то като само камбанарията беше мним свидетел на случката.
Изображение
Да не ви прави впечатление откъртената мазилка, в момента ХФ-то е в ремонт. От целия глъч и шум, най-много се открояваше младеж, среден на ръст, даже високичък, с тениска на БТК. Дори и името му да не е Любо, той беше супер... във звуковите ефекти. А аз не се бях подготвил за видеоматериал. Режимът ми беше на снимки.
Към 7:40 започна да влиза народа в Химическия. Аз реших да направя традиционния си обход по бази, за да проверя да не би да има нарушения в изпитния ден. По-специално което касае ФСС е, да не изникне някой гений, който да опука задачките за 10 мин. и да си продава решенията за 10 ст.
Към Ректората реших да си направя разходка. Ако случайно изникне такъв гений, да има време да го хвана на местопрестъплението :lol: :lol: :lol: На светофара пред Сити Центъра помогнах на трудноподвижна женица да слезе от тротоара, да пресече, за да си хване деветката. 8) Ясно ми беше, че както винаги, работата ще се свърши чудесно, както и стана, затова мислих за поливките. Някак си доста се надъхвам, като видя на някой плакат синьото пухче. Това е запазена марка на Теди.
Изображение
Но както се казва на рекламата на водка Флирт на НДК - игри за напреднали:
Изображение
Който си е свършил работата, може да мисли заслужено за забавленията 8) Само че точно тогава в 8:06 тепърва за 1700 човека започваше да се преначертава съдбата. Ако не цялата, то поне половината.
А тези двамата също са си свършили работата и при това преди 120 години. Без тях... говорено е, та говорено за наистина великите българи Христо и Евлоги Георгиеви. Отдаваме им заслужено внимание:
Изображение
В 8:31 във вътрешния двор на Ректората муха да бръмне, ще се чуе
Изображение
И почерпките за изтеглената благоприятна тема отиват към:
Изображение
Бургас! Стела Дерелиева. Честито, Стеле.
На път обратно за ФМИ, поразгледах плакатите из центъра. За да не ме обвините в пристрасност, а аз мразя най-много това на БГ журналистите, докато едни ще са в Амор на 12-ти, други ще са в Христо Ботев.
Изображение
Е, колкото и да се мъчих, зуумвах, не можах да разчета изпълнителя с готиното зъбче и ланеца. Нещо от рода на Министро. Вие си го знаете. На 27.07 - Лени Кравиц. На Металика не можах да цъкна плакатче, защото нямаше неоспамено (залепен друг отгоре) тяхно плакатче я от Ориент33, я от нещо друго.
Пред БФ не муха да бръмне, ами само мухи има :lol: Е, и един бодигард, който си търси компания, да разцепи скуката.
Изображение
Тая с червеното, която си фръцка дупето няма нищо общо с цялата дандания. Лично се убедих, че е случаен минувач.
Горе стана въпрос за ремонтните работи в ХФ - вървят със страхотни темпове. Дори и по време на КСК.
Изображение
Не се заблуждавайте от малката снимка, на цялото скеле бяха 3-ма работници и един който киризи през иначе новосменената дограма :lol: :lol: :lol: :lol:
Отстрани ФМИ нервното напрежение растеше. В параклисчето молби към Всевишния бяха отправени за успех на своите, най-вероятно.
Изображение
или просто раздумка в 9 часа и 9 минути :lol: :lol: :lol:
Обаче със сигурност аз ударих яка раздумка с бодигардите на ФМИ :lol: До 11 часа имаше час и 50 минути. Контролът на входа беше стриктно спазван. Птичка не можеше да прехвръкне, дума не можеше да стане за евентуално Челопечене 2, недай си Боже. Г-дин Гешев от Учебен отдел на СУ мина, доц. Тонов, Бабев... той си пада леко ексцентрик, този път не му дохванах плоските майтапи. Пък и нямах желание. С бодигардите разискахме цялата световна история от 60-та година до сега :lol: :lol: Наближи 11 часа, в 10:56 се появи втори член на ФСС
Изображение
тука има голяма ръстова разлика. И в години. За друго не е казано :lol: :lol: :lol: :lol:
А сега нещата се балансират откъм ръст. И откъм години. За друго не е казано :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
На фона седят непробиваемите бодигарди на ФМИ от фирма CSG. Ето ги и на преден план
Изображение
Големи веселяци. :bounce:
Позапочнахме да се събираме и ясно беше, че работа ни предстоеше - да снабдим желаещите да си видят работата (тази на сина или дъщеря си) непосредствено след излизане.
Доц. Стела Николова излезе със зелените листи. Това е прецедент. Дотук бяха червени или оранжеви, с една дума червени, този път зелени. Стойността на дарението - познатата миза от 2 лв. Примоцията от предварителния беше до изчерпване на количествата :lol: :lol: :lol:
Но прецедентите не свършват със зелените листи. Народът се е окултурил. Смея да го твърдя. Много малко хора идваха с повече от 2 лв. Пращах ги в кафето срещу Химията :lol: Те като ме видят там... първи ме обслужват :lol: Но почти всички си носиха точно. Най-накрая разбраха, че от дарения не се връща. Липсваха нечленоразделни обръщения и разни подобни. Аз пък не се заговарях много. Видях се с Marieta и n@sko. :bounce: Сигурно и други, защото вчера имаше доста форумци разпределени в ХФ. По едно време излезе г-жа Ники Николова за една цигарка навън. Ударихме лаф мохабет 8) И ми казваха - извинете, така и така. Брей, каква висока култура. А на предварителния като бях с Ася Русева на раздумка - обръщението беше от сорта на - еййййчшшшш....
Към 13 часа излиза Супер Любо, естествено опукал всичките задачи. 6 калпака гледаха от едно листче. После Любо дойде при мен с 10 кинта за решение, ама ееееее... и се надъха да пласира 4 бройки, за да му върна 8. За късмет намина доц. Стела Николова и оправи сметката.
Към два без нещо ударих мандалото и дигнах сергията :lol: Отидох да оправяме протоколите от кампанията с доц. Николова и доц. Нишева.

А сега вече е време да се предам на желанието.
Изображение
От събота запалвам лятото :bounce:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Математика 1 - времена и нрави
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008, 01:14 
High in the Sky
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ааа не не! Бетоне напълни ми душата с този пост!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008, 07:46 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Поклон!
Имаш талант!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008, 08:04 
В началото бе словото
Аватар

ее, браво
Присъединявам се към мнението на Kai и proUSA :thumbright:
Радвам се, че се видяхме, въпреки че след изпита бях доста неадекватна и единствената ми мисъл беше да взема решенията ии после да се прибера и наспя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008, 11:45 
Europa League
Аватар

Добре, че в последния момент "изнамерих" снимачна техника.
Да, Мариета. Усетих, че нямаш желание за локуми.
А кой беше отворкото, който си позволи обръщението "чиче". Да си признае веднага!!!
Това че ще съм 4-ти курс, не означава че ще се пенсионирам :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008, 11:45 
В началото бе словото

nqkoi znae li koga se ochkavat rezultati?

*izvinete za latinicata no moga da pisha samo ot gsm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008, 11:50 
Primus inter pares
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
badge написа:
nqkoi znae li koga se ochkavat rezultati?

*izvinete za latinicata no moga da pisha samo ot gsm

До края на седмицата, най-късно понеделник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 20:19 
В началото бе словото
Аватар

Бетоне, имаш неоспорим талант! Задължително трябва да направиш и за Математика 2. Ако излезнат на пазара ще си купя произведенията ти - трябва да напишеш цяла книга за следването си в СУ и с различните приключения в него, та всяка година зайците да си я купуват заедно със справочниците :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 21:13 
TRANCER
Аватар

:albino:

Do not disturb .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 00:11 
Europa League
Аватар

n@sko написа:
Бетоне, имаш неоспорим талант! Задължително трябва да направиш и за Математика 2.

Едно уведомление.

Няма да ви обслужвам на Математика 2.

По всяка вероятност ще съм във Варна
23-ти юли сряда - Фолк клуб "Булгари" (Варна) и ТЕОДОРА

Днес бях във Варна, обаче плакати нещо не намерих. Пфууу, Добрич бие Варна по този показател. Тука-таме намерих плакати на поп-фолк изпълнители, а в Добрич ошарено с Пайнерки :evil: и клуб "Планета" и тука-таме плакати на "Дай Дай" с изпълнителки от Ара/Съни като Нел и Емануела :bounce: :bounce: . Като се има предвид каква е честотата на гостуванията на изпълнителите в Добрич (по стандартите, на които сме свикнали - жалка), мога да кажа, че плакатната дейност е луда :)
Хайде, варненци, кажете това "Булгари" - дупка ли е, класа ли е...

Обаче шофера на маршрутката ме изкефи тотално. Доста пъти съм пътувал, когато е бил на работа. Такива майтапи... Една го разпъна на кръст и го разпита за цялото разписание на маршрутките за Източна България. И той й отговаряше вежливо с цени, интервали на движение и време за път. А на нея времената все не й харесваха. Той я бъзикна - ще стигнете. Бърза работа имате ли? И да имате, пак ще я свършите :lol: По пътя срещна 3-ма свои колеги - 440-ти км на магистрала Хемус, до наземната сателитна станция отгоре "аксаковския баир" и около район 4-ти км преди Добрич. Направи резюме - В цяла България само между тези два градски града :lol: :lol: има маршрутки на 15 минути.
Минахме автосалона на околовръстното и след има-няма 500 метра в местния култов квартал Добротица - кола сгъната тотално отпред в билборд, даже кръв разлята имаше :shock: :shock: :shock: :shock:
Започнаха се коментари, разни... накрая пича се изказва - ами може от автосалона да са я взели и от радост - даааай газ. И така става.
Ситуацията за някои не е смешна в момента, ама да му се невиди на булевард да се натресеш сам... Без акъл работа.

Оооох, май пак си разказах биографията.
Да резюмирам и аз - докато хиляда и кусур човека сте под предизпитно напрежение, аз ще съм под хиляда градуса настроение.

Пожелавам успех на всички!

п.п. та така или иначе ще има разказ от мен. Само раздела ще е друг :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 12:05 
В началото бе словото
Аватар

Еей няма да е същото без теб на Математика - 2 :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 17:44 
Europa League
Аватар

Да, разбира се 8) Не че се хваля... не се е минавало без мен.
Но нещата в живота са свързани и с пари, а сега в момента не съм в София. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 17:51 
TRANCER
Аватар

Че във Варна не знам има ли класен клуб за поп-фолк...хах

Do not disturb .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 18:05 
Europa League
Аватар

Добре, само ми кажи къде се намира това Булгари, че нямат сайт :shock:
По слухове разни чух Бенковска 19 или Плажна алея.

Пък ако е дупка...
Бил съм във FIRE, съмнява ме някой да го мине :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 18:17 
TRANCER
Аватар

На плажната е лятното,не съм влизала нямам представа как е . приятно прекарване ;)

Do not disturb .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща