Дата и час: 04 Апр 2026, 01:05

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1532 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 103  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2011, 23:48 
Легендауен флуууууууууууууудър
Аватар

Благодарил (а): 73 пъти.
Само за добро, според мен.Няма как черновата да ти повлияе зле.Ако си писал глупосит, но си ги оправил в беловата, може да направи добро впечатление поправката ти.Ако пък си имал хубави идеи в черновата, но въпреки това не си ги написал в беловата, пак може по някакъв начин да ти донесе бонус, ако прочетат и двете работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 00:28 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 23 пъти.
С риск ужасно много да се изложа ще ви кажа че писанката: "Голяма част от живота ни преминава в моловете. Те се превръщат в наш втори дом. Моловете са въплащение на красотата" от статията във въпросния вестник е от моето есе...

Поне да бяха сложили и продължението на изречението. Така звучи много потресаващо и грозно. Изобщо нямах това предивд. ;( аз говорех за красотата на човешкото общуване, как се срещаме с близките си хора в мола, за да прекараме и малкото си останало свободно време забавлявайки се.

Чувствам се направо ....... Не мога да намеря точната дума, но цялата треперя. Явно имам двойка. Жалко за усилията, емоциите и парите, които хвърлих покрай този изпит ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 01:30 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
Borisg написа:
Seniorita написа:
Вижте и разработката на Карбовски по темата:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=362917

не го четете. Карбовски е некадърник. Искрено ви съветвам - НЕ ГО ЧЕТЕТЕ, освен ако не искате да ставате светски журналя :lol:
КАРБОВСКИ НЕ ПРЕПОДАВА!

Не преподава, но продава. ;) Освен това не смятам, че може да се нарече некадърник човек, който има оригинален прочит на повечето събития, случващи се в подМОЛната ни държавица...А също така е и недооценен поет - все пак е автор на стихосбирката ,,Недялко яде лайна в НДК'' :mrgreen:

http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 01:31 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
G.Gerasimov написа:
Българска филология ще ви приемат много лесно, не ви трябват заветните 8 стр. на темата по БЕЛ. Принципно БГ филология влизат хората, които не са приети нещо др, което са искали (кофти но факт). И доста свободни места остават след класацията, така че ако не друго там ще успеете без да се притеснявате :) (вече май и с матура по БЕЛ приемат там)

Официално ли е, че и с матура приемат за Българска филолофия, тъй като в сайта все още пише, че само с изпита по БЕЛ

Българска Филология I курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 01:34 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Не приемат с матура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 06:51 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 118 пъти.
Hunterszone написа:

Не преподава, но продава. ;) Освен това не смятам, че може да се нарече некадърник човек, който има оригинален прочит на повечето събития, случващи се в подМОЛната ни държавица...А също така е и недооценен поет - все пак е автор на стихосбирката ,,Недялко яде лайна в НДК'' :mrgreen:

много, много грешиш : ) Но скоро сам ще се обедиш, когато се запозанеш с него и некадърниците от труд и 24 часа.
Този човек просто е отвратителен!!! и няма нищо кадърно в работата му!!!! неговото не е журналистика, а някаква "гмо журналистика".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 07:30 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
sunshineeee написа:
С риск ужасно много да се изложа ще ви кажа че писанката: "Голяма част от живота ни преминава в моловете. Те се превръщат в наш втори дом. Моловете са въплащение на красотата" от статията във въпросния вестник е от моето есе...

Поне да бяха сложили и продължението на изречението. Така звучи много потресаващо и грозно. Изобщо нямах това предивд. ;( аз говорех за красотата на човешкото общуване, как се срещаме с близките си хора в мола, за да прекараме и малкото си останало свободно време забавлявайки се.

Чувствам се направо ....... Не мога да намеря точната дума, но цялата треперя. Явно имам двойка. Жалко за усилията, емоциите и парите, които хвърлих покрай този изпит ....

Слъчнице,от това което пишеш и самият факт,че се вълнуваш и имаш регистрация тук говори,че си интелигентен човек. Не се притеснявай! Ще успееш,ще видиш. :*

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 07:32 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
svetlio.varna написа:
Не приемат с матура.

Приемат с матура Българска филология.Аз нали от самия университет взех бланка,на която са изредени специалностите,които приемат с матура по БЕЛ и БГ филология фигурира сред тях :) мога да я снимам я да я сложа тук

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 07:33 
Sacramentum
Аватар

Благодарил (а): 196 пъти.
Сериозно ли и тази година приемат с матури в Българска филология? Леле! А хем в сайта на СУ, тази специалност не е сред изпитите, с които се приемат с матура! Е, щом се приема, изкарайте си отлични оценки и сте вътре :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 07:51 
В началото бе словото

Благодарил (а): 5 пъти.
sunshineeee написа:

Поздравления за смелостта! На мен не ми е особено смешен бисерът ти и без това. Не, че виждам моловете като въплъщение на красотата, но приемам, че може да се интерпретират и по този начин :)

martina_teodorova написа:
Приемат с матура Българска филология.Аз нали от самия университет взех бланка,на която са изредени специалностите,които приемат с матура по БЕЛ и БГ филология фигурира сред тях :) мога да я снимам я да я сложа тук

Снимай, не се бави :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 09:19 
Carpe diem!
Аватар

Благодарил (а): 30 пъти.
IcebreakerR написа:
Сериозно ли и тази година приемат с матури в Българска филология? Леле! А хем в сайта на СУ, тази специалност не е сред изпитите, с които се приемат с матура! Е, щом се приема, изкарайте си отлични оценки и сте вътре :lol:

Тази година масово вкараха матури в специалностите (в политология например се влиза с матура по история и коефициент 2.5 ... ) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 11:19 
Да живей словото

Благодарил (а): 12 пъти.
Хораааа, били казали във факултета по журналистика, резултатите да не ги чакаме преди другата седмица, даже май и не преди края й :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 11:29 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 6 пъти.
Кой е казал и откъде знаеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 11:51 
Да живей словото

Благодарил (а): 12 пъти.
Ми звънни да провериш, тъкмо ще засечем дали е истина :cheers:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2011, 11:56 
Untouchable
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Borisg написа:
Hunterszone написа:

много, много грешиш : ) Но скоро сам ще се обедиш, когато се запозанеш с него и некадърниците от труд и 24 часа.
Този човек просто е отвратителен!!! и няма нищо кадърно в работата му!!!! неговото не е журналистика, а някаква "гмо журналистика".

Не се опитвай да ангажираш с мнението си приятелю . Аз също смятам, че Карбовски е един от най-добрите журналисти в България и най-вече един от малкото , които не се притесняват да кажат каквото мислят , знаейки дори , че излагат себе си на опастност . Ти виждаш журналистиката по един начин , той по друг . Това е специалност , която няма как да определиш дали е нормална или не , по простата причина , че всеки я вижда по различен начин . Освен това , не мисля , че можеш адекватно да дадеш оценка на уменията му при положение , че нямаш нито неговите години , нито неговия опит , да не говорим за образование . Аз съм на мнение , че точно неговата провокативност трябва да притежава всеки , който има претенциите да става журналист . Некадърник е силна дума , като се има в предвид , че Карбовски е един от най-популярните (да не кажа най-популярният) журналист в България . Далеч съм от мисълта , че е недостижим , но като за Българските стандарти , смятам , че е на ниво , имайки в предвид , че именно от неговите предавания съм научил доста неща , които не знаех .
По темата , че е отвратителен човек , той не е по телевизията , за да го обичаш , той е там , за да си върши работата и да се старае да информира обществото за наболелите проблеми , а дали е добър или лош човек могат да кажат само близките му хора . Случвало се е да има безумни предавания , но е неизбежно :)
Темата по принцип не е за това и се извинявам за офтопика , но не се сдържах :)

Последна промяна Bestcho на 08 Апр 2011, 12:03, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1532 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 103  Следваща