Borisg написа:
Hunterszone написа:
Не преподава, но продава.

Освен това не смятам, че може да се нарече некадърник човек, който има оригинален прочит на повечето събития, случващи се в подМОЛната ни държавица...А също така е и недооценен поет - все пак е автор на стихосбирката ,,Недялко яде лайна в НДК''

много, много грешиш : ) Но скоро сам ще се обедиш, когато се запозанеш с него и некадърниците от труд и 24 часа.
Този човек просто е отвратителен!!! и няма нищо кадърно в работата му!!!! неговото не е журналистика, а някаква "гмо журналистика".
Не се опитвай да ангажираш с мнението си приятелю . Аз също смятам, че Карбовски е един от най-добрите журналисти в България и най-вече един от малкото , които не се притесняват да кажат каквото мислят , знаейки дори , че излагат себе си на опастност . Ти виждаш журналистиката по един начин , той по друг . Това е специалност , която няма как да определиш дали е нормална или не , по простата причина , че всеки я вижда по различен начин . Освен това , не мисля , че можеш адекватно да дадеш оценка на уменията му при положение , че нямаш нито неговите години , нито неговия опит , да не говорим за образование . Аз съм на мнение , че точно неговата провокативност трябва да притежава всеки , който има претенциите да става журналист . Некадърник е силна дума , като се има в предвид , че Карбовски е един от най-популярните (да не кажа най-популярният) журналист в България . Далеч съм от мисълта , че е недостижим , но като за Българските стандарти , смятам , че е на ниво , имайки в предвид , че именно от неговите предавания съм научил доста неща , които не знаех .
По темата , че е отвратителен човек , той не е по телевизията , за да го обичаш , той е там , за да си върши работата и да се старае да информира обществото за наболелите проблеми , а дали е добър или лош човек могат да кажат само близките му хора . Случвало се е да има безумни предавания , но е неизбежно

Темата по принцип не е за това и се извинявам за офтопика , но не се сдържах