Дата и час: 21 Яну 2026, 13:00

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 347 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Образователни технологии
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 19:15 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
В нашия случай ставаше въпрос за СУ и УНСС,но няма да споря защото никой не ми плаща за реклама.Всеки да си решава както намери за добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 19:27 
В началото бе словото
Аватар

Успеваемостта на ОТ остава забулена в тъма. Естествено, че като се готви половин София ще има доста приети, а и в цялата страна нали имат филиали. Видях ги с очите си, даскалски манталитет, първенющина и позьорство. Има по-смислени алтернативи от тях, не хранете самозванците. Спирам да коментирам, защото най-добрият ПР е лошият ПР.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 19:38 
От дъжд на вятър
Аватар

Цитат:
Еми ето вече чуваш и отрицателно мнение за преподавателчетата от ОТ. Аз а филологиите, айде ще си замълча, не искам да изброявам имена, че става грозно.

Нямам преки впечатления от обучението по английски в ОТ, но като знам каква криза е за учители по английски въобще, моят съвет е, ако сте от София и искате да кандидатствате в СУ с английски, "да пиете от извора". Ходете в курсовете на Фондация "Университетска англицистика и американистика" (само в София имат офис). Там всички преподаватели са от катедрата по англ. филология на СУ и най-добре знаят какво се изисква за техния изпит, пък и едва ли биха ви учили, че се пише "wriTen". Не знам, аз лично само хубаво съм чувал за тях. Е, ако очаквате да почнете с а-бе по англ. и за 6-7 месеца да стигнете до ниво като за изпит, няма да стане. Пък и, както казват и други тук, никой с фуния не може да ви налее, трябва и яко да се бачка самостоятелно.

Тъй де, ако ви интересува, вижте сайта http://www.afeasbg.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 20:38 
В началото бе словото
Аватар

Лично аз, съм изключително доволен от фирма "Образователни Технологии". При тях подготвях 2 предмета - английски език и история и смея да твърдя, че и от двата съм предоволен. И двете ми преподавателки се раздадоха на 101% и това, че еди си кой си не е изкарал си е само е негова вина. Аз също може би няма да изкарам суперрезултати, но това си е само и единствено моя отговорност. Не знам, но и хората покрай мен, които ходят на ОТ също споделят мнението. Аз съм впечатлен от техния професионализъм и себераздаване. Единственото, което мога да кажа на хората, които ги обмислят като вариант за кърсове е: запишете се и не мързелувайте, а правете точно каквото искат от вас, защото те знаят как стават нещата и имат много опит!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 21:43 
В началото бе словото
Аватар

За каква тъма става въпрос като виждахме с очите си тия,които идваха да видят учителите си?Всичките ли са толкова мега-слабоумни,че да не разпознават лаика от професионалиста?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 12:01 
В началото бе словото
Аватар

Само за сведение на тези,които бяха против ОТ ще кажа,че всички от групата ми са се справили мн.добре в УНСС,а може да се види каква касапница е там.Няма нито една оценка под 4!Дано и ние не се изложим!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 15:41 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
baffler, не знам при кого си бил, ама ние не сме решавали книжките на СУ до откат. Нямам и един тест, който да съм правила по 2 пъти на уроците. Понякога се случваше сама да си реша и да си преповторя даден тест вкъщи. Освен това нашата учителка изрично ни казваше, че нещата се учат с разбиране и ни ги обясняваше по 100 пъти, за да ги разберем. Зубренето беше само на думи. И да, говоря за софийския офис. Не знам ти при кого си попаднал, ама нали знаеш, че винаги можеш да си смениш учителя, все пак в софийския офис специално има доста учители по АЕ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 16:04 
В началото бе словото
Аватар

Дам, предъвкахме темата за ОТ, казах каквото имах да казвам, сега един по един ли ще се изреждате да искате обосновка? Просто е така в живота - едни ги кефи ОТ, други не. Плюс това аз изтъкнах доводите си, не говоря на изуст и не виждам смисъл да се коментира наново. :albino:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 16:36 
Постоянно присъствие
Аватар

Коментирай, ако искаш, никой не те кара. Ти изказа мнение, аз също.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 21:47 
В началото бе словото
Аватар

Не знам за другите им учители, но Галя Ангелова направи абсолютно всичко, с което можеше да ни помогне. Много се надявам да не сме я изложили :) То си е и до човека - колко усилия полага и до колко му се отдава просто, защото поне по английски не можеш да започнеш от нулеви знания и да изкараш после 5 в СУ

baffler написа:
...Много същалявам, че се подлъгах и ходих при тях, за щастие ги вътрих с близо 200 лева :mrgreen: ...

Какво искаш да кажеш - че не ти е харесало обучението, но си продължил(а) да ходиш, но просто си спрял да плащаш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 22:45 
Постоянно присъствие
Аватар

kaamos написа:
Не знам за другите им учители, но Галя Ангелова направи абсолютно всичко, с което можеше да ни помогне. Много се надявам да не сме я изложили :)

Галя :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 22:58 
В началото бе словото
Аватар

kaamos написа:
Не знам за другите им учители, но Галя Ангелова направи абсолютно всичко, с което можеше да ни помогне. Много се надявам да не сме я изложили :) То си е и до човека - колко усилия полага и до колко му се отдава просто, защото поне по английски не можеш да започнеш от нулеви знания и да изкараш после 5 в СУ

Съгласен на 100 % ! Дано не сме я изложили... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008, 12:12 
В началото бе словото
Аватар

strange_affection написа:
kaamos написа:

Съгласен на 100 % ! Дано не сме я изложили... :?

ама разбира се,че 100% ЗА!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008, 12:34 
Да живей словото
Аватар

На 1000% зад Галя :cheers: и ама наистина дано не сме я изложили :alien: :bom: :albino:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2008, 22:56 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Тая чете гадно по анг, иначе мое да е много добра. Нз :lol: . Иначе специално за историята искам да похваля ОТ. Тая система на теми и изпитвания е много добре, поне за мен, и успях да изкарам едно 5.88. :bounce: предполагам по БЕЛ е същото и даже сега малко съжалявам, че не се записах там и по литература. Все пак всичко зависи и от човека и това е основния фактор при ученето !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 347 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Може ли да се влезе в престижна специалност без частни уроци

[ Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14 ]

в КСК 2009-2010

Coverdale

197

12814

02 Окт 2008, 13:32

ники Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Консултации/ частни уроци по бизнес английски език

в Работа, стаж и кариера

Sigro

0

489

15 Апр 2011, 15:55

Sigro Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Може ли да се влезе в престижна специалност без частни уроци

в КСК 2011-2012

FMI

12

1097

25 Апр 2011, 21:13

leia_loves_cats Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кое е по-добре Образователни технологии или център Тара

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

zoxoxo

19

3024

25 Апр 2007, 22:00

coolman Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Продавам теми по История - Образователни технологии

в Купувам-продавам

zizu

0

365

04 Сеп 2013, 02:01

zizu Преглежда последните мнения