Дата и час: 07 Апр 2026, 07:54

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2011, 22:00 
Ярост
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
Има предлог пред ДЕНЯ .. : ) Т.е. кратък член ! : ) Припомнете си вие уроците..btw не се заяждам с никого : )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2011, 22:02 
Легендауен флуууууууууууууудър
Аватар

Благодарил (а): 73 пъти.
а, тъй става. Аз не погледнах неговия пост добре и си мислех, че ти си му поставил пълен член.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2011, 22:04 
Ярост
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
Тук сме , за да се допълваме и поправяме : ) Пак казвам - не целя да се заяда : ) На всички искрено пожелавам да бъдем колеги от другата година /учебна/ . Лека и доходна ; )!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2011, 23:08 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 23 пъти.
Какво мислите са самия факултет, ходихте ли до там вече? Лично на мен ми допадна много, разположен е на най-хубавото място в столицата ни :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 00:20 
В началото бе словото

Благодарил (а): 13 пъти.
Judas написа:
Де па го измисли тоа пълен член :salute: Поне поправяйте правилно, като сте решили да се правите на филолози.

Хах..Толкова сте се напрегнали, че сте почнали и да се поправяте. :girl_haha: И теми гадаете..Ще Ви се падне готина тема, сигурна съм. :wink: Все ще намерите какво да напишете. :JC_clapgirl:
Успех на изпита! :girl_witch:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 08:36 
Untouchable
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Yordan Enev написа:
Какво мислите са самия факултет, ходихте ли до там вече? Лично на мен ми допадна много, разположен е на най-хубавото място в столицата ни :)

Аз ходих да си прегледам рецензията и го обърках с факултета по медицина :lol: Влизам и питам портиера къде да ида да си проверя рецензията , той човека се чуди какво става :D Иначе няма спор , на прекрасно място е разположен факултета .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 08:58 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 118 пъти.
Bestcho написа:
Yordan Enev написа:

Аз ходих да си прегледам рецензията и го обърках с факултета по медицина :lol: Влизам и питам портиера къде да ида да си проверя рецензията , той човека се чуди какво става :D Иначе няма спор , на прекрасно място е разположен факултета .

искаш да кажеш фармацевтичния факултет :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 10:20 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
Bestcho написа:
Още от първата сесия се убедих , че няма никакъв смисъл от каквито и да било предвиждания , защото в крайна сметка ще измъдрят нещо , което никой няма да очаква .

Абсолютно! Няма да се учудя,ако се падне тема "Вулканизатор" или "Гайчен ключ" хахахахахахахахахахахах

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 11:55 
Untouchable
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Borisg написа:
Bestcho написа:
Yordan Enev написа:

искаш да кажеш фармацевтичния факултет :mrgreen:

Да , точно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 12:12 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 76 пъти.
Аз искам да се падне пак някаква подобна тема [като "Ах, този мол!"], да ти е разтоварващо, докато пишеш, да не се чувстваш на изпит, да ти е спокойно, да ти е приятно!!! :)
Не искам да пиша за политика, не смятам и че ще ни дадат някаква тема, която да е строго ограничена в тази сфера! Няма да го направят, защото има избори на есен...

Не разбирам обаче какво толкова има един човек, кандидат-журналист, да се готви за подобен изпит... Най-удачното, което може да се стори, е да се следят новините, за да сме наясно със заобикалящия ни свят, при всички положения в темата ще е заложен някой актуален проблем, към който ще се очаква да се ориентираме... И да пишете теми...,все тая... Не се знае какво ще се падне... Разчитайте на късмет и бъдете сигурни в себе си, във възможностите си и ще се справите... Аз по този начин на предварителния изпит си изкарах нелоша оценка [5.00], на тази сесия се боря за някакви 25-50 стотни, които да ми гарантират място в ФМКЖ на първо класиране, тъй като на матурата по БЕЛ имам отличен, а оценката ми по история в дипломата обаче е 5... ;]

Успех на всички!!! ;]

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 12:29 
Легендауен флуууууууууууууудър
Аватар

Благодарил (а): 73 пъти.
Аз дори не съм писал есе скоро ... отивам и каквото стане. Само си следя новините и си чета някое друго списание или книга, като е жега. Ако не ме вземат, дано поне ми стигне балът за Културология, което ще ми бъде второ желание. А и според мен няма какво толкова да те научат в този факултет. Една диплома от ФЖМК просто ще ти помогне при кандидатстване за работа и може би човек би имал предимство по този начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 13:14 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 6 пъти.
За първи път да видя някой който ще си подреди специалностите като мене.Евалата пич! Културологията е много интересна специалност и аз мисля да я запиша ако не влезна в ФЖМК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 13:30 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Не съм писал в този весел форум отдавна,хех. Намирам го даже излишно вече,на 27-ми,(ако тогава беше датата),ще е забавно отново.. ФЖМК ми напомняше на фалирала болница в провинцията,съжалявам ако обиждам някого. За мен е огромна недопустимост да няма и устен изпит. Журналистиката, която всъщност е повече призвание,отколкото професия, е комплексен сбор от качества. Начинът по който човек пише неизбежно трябва да върви и с неговото правилно изразяване,богата словесност, отворен мироглед, странични знания и т.н. , и т.н.
Дори ако щете и подходящото облекло и прегледен външен вид действат и влияят , както за самия изпит, така и за цялата всеобхватна професия,все пак се очаква , че ще Ви гледат много хора..
Успех на изпита,отивам да се подстрижа и обръсна , после ще се напия ;д Наздраве ;п

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 13:33 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 23 пъти.
яворов написа:
Не съм писал в този весел форум отдавна,хех. Намирам го даже излишно вече,на 27-ми,(ако тогава беше датата),ще е забавно отново.. ФЖМК ми напомняше на фалирала болница в провинцията,съжалявам ако обиждам някого. За мен е огромна недопустимост да няма и устен изпит. Журналистиката, която всъщност е повече призвание,отколкото професия, е комплексен сбор от качества. Начинът по който човек пише неизбежно трябва да върви и с неговото правилно изразяване,богата словесност, отворен мироглед, странични знания и т.н. , и т.н.
Дори ако щете и подходящото облекло и прегледен външен вид действат и влияят , както за самия изпит, така и за цялата всеобхватна професия,все пак се очаква , че ще Ви гледат много хора..
Успех на изпита,отивам да се подстрижа и обръсна , после ще се напия ;д Наздраве ;п

За устния изпит съм напълно съгласен с твоето мнение, писането не е като говоренето, а визията е много важна също така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2011, 13:49 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 6 пъти.
Зависи в каква медия искаш да работиш. Ако искаш да работиш във вестник или списание не е толкова важно говоренето и облеклото.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 101  Следваща