Дата и час: 07 Апр 2026, 23:12

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1532 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 103  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:22 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
То може, просто начина по който използвах листата беше...творчески :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:24 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
G.Gerasimov написа:
Номера МОЖЕ да има(ако е на страницата). Пише го в справочника и на сайта. Ама осведомявайте се малко повече, рано ми е да ставам квестор :lol: :wink:

Е съжалявам, така ни казаха. Но като гледам май ще си по-добър квестор от тези в моята стая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:30 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
Дано да излезнат час по-скоро резултатите,за да си видя резила :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:35 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Току-що се прибрах от столицата :) И аз бях на изпита днес (255) и мога да кажа, че съм доволна, че се падна тази тема, а не "Интернет революция". За мен лично щеше да е по-кофти. Не знам как съм се справила, но важното е че сме опитали :) Каквото е писано .. :) Успех !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:41 
Carpe diem!
Аватар

Благодарил (а): 30 пъти.
Абе, момичета... Аз само 255, 255, 255 слушам а нито 1 не е казала "е, помня те" :) :lol: От гледище на това, че най-вероятно квесторката милата ме запомни :roll: :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:48 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
G.Gerasimov написа:
Резултати ще има в сайта на СУ с въвеждане на вх. ви номер и вашето ЕГН. А това кой за какво е писал - в справочника изрично пише, че позицията на кандидат-студента не определя оценката. Важното е тя да бъде оригинална и добре аргументирана!

МОЛ, Търговски център, мол или mall - това да ви е проблема ;)

Чул те Господ....успех на всички :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:53 
В началото бе словото
Аватар

Е аз си спомням, че главно говореше едно момче, но така и не се обърнах да погледна кой е :)
Ти ли каза, че мъжете сте дискриминирани с тая тема ? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 19:59 
Carpe diem!
Аватар

Благодарил (а): 30 пъти.
Ест! :) :cheers:
А тя взе, че се оказа председател на комисията :lol: 8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 20:13 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
В 23 квесторите бяха наистина адски зле.

Иначе аз съм писала супер различни неща Оо. Писах за държавата ни като МОЛ, където човешкият живот е обект на покупко-продажба, за продадените съвести и откупената невинност. После за МОЛ-а като Народното събрание. Че рекламният им лозунг вече не е акттуален, защото не се обединяват и там се превръща в кътче от МОЛ-а с развлекателни игри и циркаджийски номера. После за цените като важна част от МОЛ-а / тук за храните и горивата/. После за АЕЦ "Белене" като нашия стар-нов атомен МОЛ и неговото построяване. Към края писах за посетителите на МОЛ-овете и измисления "елит", за МОЛ-а като тяхна крепост и шопингът като тяхна религия. И накрая за новите проектантите на новия МОЛ, които са протестиращите и завършвам с обогатеното заглавие "Ах, този нов МОЛ!"...

Не знам различността плюс ли е, минус ли е. Сигурно е въпрос на гледна точка, като при БиТиВи хаха :)

Връзки с обществеността - I курс ; )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 20:31 
В началото бе словото

Miss_Hide написа:
Интересно :)

Аз по принцип имам отношение към моловете и то не е положително. Разбира се, отразих позитивите на самата концепция за мол, но като цяло не харесвам суматохата, навалицата от зяпачи, хората, които просто си пият кафето в мола или само правят тегели насам на там. Отделно, има изгледи моловете скоро да се поопразнят. Наистина генерират много голям поток от хора, но това става основно в почивните дни и по празниците, а и потенциалните купувачи са по-малко от половината народ, който се извървява там. Все си мисля, че хората рано или късно ще се отдръпнат до известна степен. Все пак в мола освен всичко е и по-скъпо.

С моето негативно мислене (мнение) не знам дали ще имам положителен резултат на изпита :scratch: .

И моето мнение което изразих беше силно негативно, но както трябва най-накрая завърших оптимистично :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 20:35 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Seniorita написа:
В 23 квесторите бяха наистина адски зле.

Иначе аз съм писала супер различни неща Оо. Писах за държавата ни като МОЛ, където човешкият живот е обект на покупко-продажба, за продадените съвести и откупената невинност. После за МОЛ-а като Народното събрание. Че рекламният им лозунг вече не е акттуален, защото не се обединяват и там се превръща в кътче от МОЛ-а с развлекателни игри и циркаджийски номера. После за цените като важна част от МОЛ-а / тук за храните и горивата/. После за АЕЦ "Белене" като нашия стар-нов атомен МОЛ и неговото построяване. Към края писах за посетителите на МОЛ-овете и измисления "елит", за МОЛ-а като тяхна крепост и шопингът като тяхна религия. И накрая за новите проектантите на новия МОЛ, които са протестиращите и завършвам с обогатеното заглавие "Ах, този нов МОЛ!"...

Не знам различността плюс ли е, минус ли е. Сигурно е въпрос на гледна точка, като при БиТиВи хаха :)

на мен ми звучи много добре :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 20:45 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
Сега казах по Евроком,че резултатите ще излезнат до 15 април

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 20:45 
В началото бе словото
Аватар

Бъди различна,ненавиждам нещо да се прави по kалъп,ако не ти харесат работата,значи подкрепят превръщането на хората в молци!
Аз лично сам си изградила работата антитезистно.Започнах с вечния стремеж да имаме,да сме щастливи от една скъпа парцалка,провинциалните деца да си сбъдват мечтата като дойдат в столицата на мол.Постепенно започнах да налагам мнението,че молците изяждат скъпите парцалки и младите девойки,които искат до приличат на куклите от витрините,остават за пореден път нещастни и ,че човек трябва да търси истинското щастие в стойностните неща,а не просто в жалкото притежание.Направих препратки към Бай Ганьо и Алиса в страната на чудесата.Превърнах мола от търговски обект в малък макет на цялата действителност,продукт на демокрацията,място на различните човешки съдби,място на загубата на време и пари,място където има какво да си купиш,но нямаш с какво...Накрая ми писна,възкликнах:` Ах,този свят!Грешно е устроен,а може по иначе,може..`И това преустройство ще стане тогава когато търсим качество за сметка на лъскава опаковка:)
После отидох в един от многото молове,купих си едни кецкир,а утре ще си запаля една свещ в църквата,пък дано комисията се смили:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 20:50 
В началото бе словото
Аватар

P.S Аз бях в стаята,в която се изтегли темата.На бялата дъска пишеше- Ах,този мол!/ Без кавички,с малка буква/.
Девойката,коята я изтегли много искаше точно тя да избере плика,но беше срамежлива,та се наложи по български си така..да викна,та да я призоват отпред,ако има недоволни от темата,приемам малка част от вината :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2011, 20:58 
В началото бе словото

Благодарил (а): 5 пъти.
Я всички от стая 23 да се прегрупират и да си кажат кой къде седеше и как изглеждаше :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1532 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 103  Следваща