А някой, който е писал някакъв разказ или диалог? И какво оценка е получил? Дали пък не рискувах прекалено много

За моята "творба" няма ли да си кажете мнението, че нещо ме съмнява ...
това писах преди няколко часа.
Днес се прибрах и съм вече една идея по-голям оптимист от предния път ... Ама и да не ме приемат, през дедовия ми е вече. Темата беше доста добра и ми хрумна нелошата идея ( според мен) да напиша нещо като разказ-диалог( повече диалог). Беше точно 7 страници.Става въпрос за млад човек, който има уговорен час с главен редактор на едно списание и иска да предостави своята идея за комикс, подходящ "за всички възрасти". Първо разказва на редактора за героите и техните характеристики ( самите герои са политици и други известни личности, на които малко съм им попроменил имената, за да се направя на интересен - примерно Бойко Мутресов, Сергий Хитрунишев ( абе пълни глупости, ама ми се стори добра идея тогава )). А по-късно, когато редакторът пита за целта и идеята на комикса, нашият герой - Александър( уж царско име, да респектира там) - обяснява как самият комикс ще има за цел да иронизира и осмива всички тези "герои"( изказването му е около половин страници и така съм извел нещо като теза). Самият комикс е кръстен на темата за изпита, за да се направя още по-точна връзка.
Иначе долу-горе съм доволен, макар че на места ми се струва, че съм писал глупости, а и май се нуждаех от още обем. Не знам какво да очаквам, а и вече не ми пука особено, след като си разбрах оценката от предварителния.
Между другото гледахте ли емисията на НОВА вчера? Имаше кратък репортаж за изпита. Имаше интервюта с няколко кандидатки и ме хвана доста срам, като ги чух ...