|
@FightForFreedom първо да кажа, че съм съгласен със 100% от написаното от теб.. Но работата е там, че съм си уреждал работите, като за кратко време правя нещо, което другите правят за много повече време, в смисъл те си следват "инструкциите" и са точни хора, а аз просто в последния момент измислям нещо оригинално и гениално.. (така прозвуча, като че ли искам да се хваля или нещо подобно, но просто трябва да кажа позицията, от която разсъждавам). Работата е там, че този + в един момент ще се превърне в един голям - (ти си описал по страхотен начин най-честите ситуации, в които се случва това нещо).. Въпросът е дали предпочитаме да си имаме този " - ", но да сме си ние, или бихме се променили заради положителната страна на другия бряг.. Аз категорично не бих заменил нестандартното мислене, с евентуалните предимства на това, да си разбираем от другите.. Докато ти си щастлив с това, което е " - " за другите, този минус се превръща в + за теб. Нека не забравим, че собственото правилно е над общественото правилно (не говоря за убийци и т.н., за които извършеното от тях, е правилното), така че ако ти си щастлив, такъв какъвто си, не трябва да позволиш да те променят, поне не и до такава степен, че да не познаеш човека, който виждаш като погледнеш огледалото.. Все пак малки промени трябва да се направят, защото в противен случай самотата е неизбежна, но коренна промяна, само защото си различен, не е нищо повече от една безсмислена глупост..
_________________ My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
|