Шепот написа:
Пригласям за това, че си вманиачена, ако не е станало достатъчно ясно, да изясня.

Гледам ти коментарите и в другите теми, последният бисер, който прочетох е "предпочитам да си остана сама с бирата", което много живо ни интересува.

Като не те интересува - ами не го чети, толкова е просто

.
Шепот написа:
Принципно се опитвам да бъда дипломатична, но ти буквално непрекъснато се опитваш да пишеш след всеки, на чийто противоположно мнение си, винаги с някакви такива странни и не много необходими за дискусията фразички, като че ли ти се иска твоето мнение винаги да е последното.
Когато се пишат безсмислици не мога да се сдържам, признавам си.
Шепот написа:
Например, колко пъти ни обясни колко сме филмирани за камерите.
Така е. Филмирани сте. Всички ви го казаха.
Шепот написа:
Колко пъти сме го предъвквали това кой е филмиран - този, който не иска камери, или който се чувства несигурен без тях - вече не е интересно за никого и от поддръжниците, и от противниците на камерите, да преповтаря това, освен на теб.
На тях им омръзна да се занимават с глупости.
А и още нещо. Не съм аз вманиачената. Вие сте се вманиачили в тия камери, след като успявате навсякъде, във всяка тема, да ги вкарате. Не ти ли се струва, че си противоречиш? Ти самата в скайп постоянно дуднеш "камерите тва, камерите онова", твоя човек george_merlin и той успя да ги намеси в тая тема, от нищото. В декларацията до ректора ОТНОВО вкарахте от нищото камерите. После нека аз съм вманиачена.
И нещо последно. Ако обичаш не ме занимавай повече с присъствието си

. Има бутон "игнор", щом не искаш да четеш "фразичките" ми - се възползвай от него, както аз самата ще направя.
Със здраве.