Дата и час: 21 Яну 2026, 00:25

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 13:08 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Да. Ние поръчвахме за София от горния етаж. :)
Те затова се качваха постоянно нагоре кам нас :) .Предполагам че сте минавали покрай нас но като не сме се виждали нямаше как да се познаем ;)

А на 8-ми куверта в Даун Таун беше 10 лв. Тия не познават парите. Едни колеги ходиха до там ама не са стояли. Те едни колеги слизаха надолу към вас по някое време да викат оркестара и като го видях как изглежда бих ги застрелял с чиста съвест :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 13:45 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Ние бяхме в О!Шипка на "Будапеща" и беше супер. По едно време обаче тръгнаха да затварят и няколко часа сме търсели заведение, където да отидем. А проблемът беше, не че са пълни, а че навсякъде затваряха! Wtf?! Накрая свършихме в квартирата на един приятел, където допивахме до 7:30 сутринта. Стандартно. Най-якото беше, че май за пръв път се събрахме толкова много колеги заедно (което пак не беше много - някъде към 2/5 от цялата група).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 13:51 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Аз и съквартиранта дигнАхме купонЯ в стаята. В тесен кръг бяхме, 8 човека, защото аз не можах да намеря хора, всичките се изнесоха в последния момент към Дупници, Гъзници и не знам си къде.
Иначе добре стана. Пиене да има, музиката (и чалгийката) да гърми, какво му трябва на човек?
В съседната стая също имаше купон и едно хомосексуалистче с оранжева вратовръзка и черни нокти гепи тоалетната хартия на съквартиранта. Влезе си като у тях си в нашата тоалетна. :evil: По едно време съквартиранта се усети, че рулото с хартията го няма. Блъскахме на вратата им, онея вътре се скатаваха. После им отворих прозореца, да им кажа, че да не правят такива мизерии и тн... онея хвърлиха една хартия, ама не беше като на съквартиранта. През прозореца им я върнах. На сутринта гледаме :shock: :shock: тоалетната хартия под масата, като напълно сигурен бях, че докато заспя, я нямаше!!! Към 3 часа основната група се заклатушка към тях си, колежката на съквартиранта легна да си поспи, съквартиранта и той талпа... бях свършил с водчицата и като най-трезвен останах да си допия биричката с фъстъчки, музичката съвсем тихичко монотонно думти - леко приспивателно и към 5 без нещо изпратих колежката до 42Б по джапанките от банята и по къс ръкав. Това няма значение, яко бях подгрял, но тоалетната хартия я нямаше под масата. Като станах по обед :shock: :shock: я видях отдолу масичката до прозореца. Сто на сто онея мизерници я бутнали през прозореца.

Последна промяна Бeтон на 10 Дек 2007, 13:55, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 13:53 
sundancer
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
аз на 8-ми не бях с колегите,а с приятели в софия.на 9-ти отидохме в пловдив за няколко часа и това беше :) нищо особено

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 13:54 
Форумно зомби
Аватар

Vaskes, a какво да кажем ние долу :) Там пяха почти през цялото време. Бяха 2ма! Единия.. особено изпотен :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 14:51 
В началото бе словото
Аватар

Е на вас никак не ви е било уюто с тях. Ние поне от време на време ги викахме :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 17:48 
Форумно зомби

Хотел "Панорама" в Пампорово е #1 :P :lol: Просто беше невероятно :!: :!: :!: Следващата година ПАК...ако съм все още студент,ако не...пак съм там :D

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 19:01 
В началото бе словото
Аватар

Никога повече Банско ! егати скапаното отношение, гонят си те с чиста съвест. :evil: Хотела...най-напред за да стигнеш до него, минаваш през кална нива (строят на поразия хотели, а инфраструктурата я няма никаква), за първи път виждам хотел без камериерки, мръсни стаи, на които вратите посмъртно не се затварят... Някакъв измекиар диджей, на който най-новият му хит беше от зимата на 69'та... :evil: Селенията на МАКС... мизерия... И за капак се скарахме с пияните девойки, от групата ни...
Тва на 8-ми... Иначе на 9ти вечерта останахме няколо човека от СУ в целия хотел, на бара и на рецепцията две мацки, на около 22-23 години, на които им се качихме на главата общо взето, пускайки си наша музика, на уредбата на хотела... Имаше яко жици от 7 вечерта до 6:30 сутринта ! :headbang: Целия хотел кънтеше от Iron Maden, Metallica, Nightwish, Whitesnake, Deep Purple, Rainbow, Pantera, разбира се Мanowar, както и малко руски военни песни за цвят нали. :lol: Малко ги подлудихме хорицата, но това вече беше яко. 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2007, 19:10 
В началото бе словото
Аватар

amdor написа:
Iron Maden, Metallica, Nightwish, Whitesnake, Deep Purple, Rainbow, Pantera, разбира се Мanowar, както и малко руски военни песни за цвят нали. Laughing Малко ги подлудихме хорицата, но това вече беше яко. Cool

Хмм това го разбрах и от брат ми за жицата :D
Аз иначе бях в някакъв комплекс до Априлци, който беше мизерен и ние направихме мизерията още по-голяма :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2007, 20:07 
Fortes fortuna adiuvat
Аватар

Просто сте били в грешния хотел. Ние бяхма в едно чисто ново хотелче, няма такъв лукс вътре, а пък не беше и много скъпо. :wink:
Бест 8ми декември евър ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2007, 20:28 
мохикана
Аватар

В Радуил беше супер готино, размазахме се една компанийка две вечери подред... само дето пускаха прекалено много чалга в механата, ама по едно време си се изнесохме в една от стаите и продължихме купона

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2007, 21:27 
Пишеща машина
Аватар

Хижа "Рилски езера" на 2200 м. височина.Беше зъззз..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007, 01:08 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Нестандартно добро прекарване на Доспат,8 часа път,яко тръпка,в селото още по-голяма тръпка и довършване две вечери подред 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007, 04:02 
(U+2205,∅)
Аватар

след работа -> вкъщи... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007, 18:51 
Паисий
Аватар

Най-незабравимото изкарване в Пампорово . Имаше си от всичко , ама от абсолютно всичко по много :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща