Pimboli написа:
Ей така: от сутрин до вечер ям по всичко сладко, което ми падне, а след 6 -не ям толкова!
Бтв - защо още не сме повдигнали темата за епилацията? Сега открих, че като ползвам едно измиващо средство с абразивни частички (по принцип за лице) на краката и премахвам врасналите косъмчета! Proud of myself!
Чакай, бе! Ели, ... за какво ти е пък точно на тебе да спираш сладкото?!?!?!? Мда, има нещо вярно за епилацията и тия проблеми и решения, но имай предвид, че има типове кожа, при които нищо не помага. Ексфолиантът обаче винаги е добър вариант, но не по-често от 2 пъти седмично. Има и едно кремче на Вийт точно против подкожните косъмчета. Имайте предвид и че по принцип врастване се получава значително по-често при кола и епилатор, защото косъмът се изтръгва от корен и после няма сили да пробие кожата. И става мнго неприятно.
Пим, решението е "Ихтиол" - обаче ако те интересува, ще пиша на ЛС, защото момчетата ще решат, че и техният собствен пол си им харесва достатъчно.
За сладкото - не знаеш колко "сладко" ми "попадна" днес, затова реших да повдигна въпроса. Имай предвид, че малко хора са получавали чернодробна криза от ядене на шоколад... и аз съм сред тях

Мне, не съм булимичка, нямам друго хранително разстройство, просто обичам шоколад. А като съм нервна, затворена и около мен има шоколад, то той е в много реална опасност.
Трябва да го огранича не за друго, просто в един момент всичко се отразява на организма, колкото и "безнаказани" и недосегаеми да се чувстваме в момента.

Другият вариант е още 9 дни каквото дойде и после - баста. Пък и има да си марширувам всеки ден по 8 км като човечето на "Джони Уокър", само да мине 14ти.