The Stig написа:
Мила написа:
Никой от вас не се занимава с това и повярвайте ми, не познавате материята.
Репортажът на бтв е кофти направен (изгледайте го целия), но целта му не да прави реклама на Юлка, а да представи инциативата Походът на книгите - присъствието на Юлка там е, за да покажат, че съвременни, живи, български писатели също предизвикват интереса на децата.
А с каква цел уж случайните децата са всъщност синът на въпросната авторка и щерката на редакторката й?

Непрофесионална постановка от страна на бтв и опит за спонтанност на репортажа, което е невярно.
Мила написа:
Книгите на въпросаната дама между другото са страхотни и децата се разбиват да ги четат.
Някакви доказателства за т'ва твърдение?
Чела съм ги, работила съм в книжарница и знам какъв комерсиален успех имат. Освен това прост сърч в гуугъл покзва доста позитивни мнения - допълнително можеш да видиш мнения Хеликон и на други места.
Мила написа:
а детето лъже, защото така са му казали.
Децата очевидно са подучени какво да кажат
Момичето изглежда си забрави сценария за кратко и се подвоуми, а момчето никой не може да ме убеди, че вика на майка си "юлка", когато няма камери наоколо
Пак се връщаме на непрофесионално направения репортаж на бтв. Изгледа ли го целия?
Мила написа:
Познавам Вал Стоева - това е жена, която се раздава в името на кампании, насърчаващи четенето, от които не печели нито стотинка.
Редакторка не печели нищо от кампании, насърчаващи четенето?

[/quote]
Точно така. Голяма част от дейността на сайта се покрива от личните ѝ средства. Българските издатели не са склонни да правят рекламни кампании. Има и платени такива, както и рекламни банери, но те отиват за техническото осъществяване на кампанията и набирането на награден фонд.
Мила написа:
П.С.
Ако искате мога да отворя отделна тема?
Може би няма да е зле[/quote]
Готово!