Дата и час: 06 Апр 2026, 17:36

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2073 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 139  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КСК- История 2010/ 2011
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 21:53 
Lacrima
Аватар

Благодарил (а): 84 пъти.
BlagovestHristov написа:
_Stella_ написа:
BlagovestHristov написа:
Имаме ли право да си променяме матурата ????????

За това не съм сигурна, дано да може...
Аз съм много отчаяна с тая матура по БЕЛ....

Абе вижте положителната страна.
Всички сме прецакани,така че все едно ... :wink:

Баловете ще паднат тази година.. чувам, че нивото на матурата е по-високо от предните години и ще има нови критерии за оценяване на темите. Ужас. Залягайте над скапаните анализи... :/

Международни отношения, I курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 21:58 
Драскач

Благодарил (а): 3 пъти.
_Stella_ написа:
BlagovestHristov написа:
_Stella_ написа:
BlagovestHristov написа:
Имаме ли право да си променяме матурата ????????

За това не съм сигурна, дано да може...
Аз съм много отчаяна с тая матура по БЕЛ....

Абе вижте положителната страна.
Всички сме прецакани,така че все едно ... :wink:

Баловете ще паднат тази година.. чувам, че нивото на матурата е по-високо от предните години и ще има нови критерии за оценяване на темите. Ужас. Залягайте над скапаните анализи... :/

Казах същото по-горе :wink:
Бала за право,ако не е 22 на 3то класиране,че и по-нисък пък на :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 22:05 
Sacramentum
Аватар

Благодарил (а): 196 пъти.
Много кофти са го направили с тия матури, ама какво да се направи ... при мене единствено остана проблема с изпита :) Стискам Ви палци за матурите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 22:05 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Трето класиране :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако на първо класиране се освободят 10тина места, ще е събитие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 22:13 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Хей, вие сте били големи мечтатели :lol:
Бал 22 за право...право на трето класиране :shock: Това е просто невъзможно, не си правете някакви илюзии, ще останете разочаровани, имайки предвид и лесните теми, по които сте писали.
И ние миналата година писахме по лесни теми, е, балът беше супер висок, очаквайте и тази година да е същото!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 22:26 
Драскач

iliyana_blg написа:
Бал 22 за право...право на трето класиране :shock: Това е просто невъзможно, не си правете някакви илюзии, ще останете разочаровани, имайки предвид и лесните теми, по които сте писали.
И ние миналата година писахме по лесни теми, е, балът беше супер висок, очаквайте и тази година да е същото!

То оценките ще са високи,но от матурите резултатите не съм убеден :wink:
Едно е да учиш за изпитите в су,друго за матури.Аз залагаш само на теми по история и изведнъж излезе,че трябва да имам 5 или 6 по бел на матура ? Как да стане като изобщо не съм се подготвял и не съм разчитал на тази оцеенка и съм гледал просто да мина с 3,4

И не виждам,кое е толкова мечтателско като през 2008ма без да има такива изродии минималния бал за право е бил 23,75 (момчета)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 23:49 
От дъжд на вятър

Както и да го завъртиш дори да пишете история като матура ,над 5.50 трябва да направите.Поне толкова трябва да направите,иначе какво учите,там знаете е история на България + въпроси от световната в 10 клас (Ленин,Сталин,Хитлер,Франко - все покрай тях се въртят,ВСВ + светът след 1945 год. - изобщо многообразни са ).Но според мене това че учите теми сега ще ви направи матурата до известна степен,друг е въпросът как сте със световната история,вижте примерни матури има всичко изнесено по сайтове и така.Но моето мнение е,че дори да се пише история все ще е над 5.50 като оценка,защото готвите това което е и повечето от самата матура.Но дали ще ви задоволява толкова е друг въпрос :scratch: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 23:50 
Lacrima
Аватар

Благодарил (а): 84 пъти.
BlagovestHristov написа:
iliyana_blg написа:

То оценките ще са високи,но от матурите резултатите не съм убеден :wink:
Едно е да учиш за изпитите в су,друго за матури.Аз залагаш само на теми по история и изведнъж излезе,че трябва да имам 5 или 6 по бел на матура ? Как да стане като изобщо не съм се подготвял и не съм разчитал на тази оцеенка и съм гледал просто да мина с 3,4

И не виждам,кое е толкова мечтателско като през 2008ма без да има такива изродии минималния бал за право е бил 23,75 (момчета)

Съгласна! Това е доста кофти с БЕЛ. Баловете в последно време падат доста, с всяка изминала година. Така е... а миналите години си избираха хората оценката от матурата или през годината. Сега и да имаме 6 през всички години, тая пуста матура ще ни е много решаваща за бала - дори и някакви стотни, дори да си е написал човека добре темите за СУ, сега трябва матурата да я приемаме като ТРЕТИ изпит...направо не знам... аман вече...

Международни отношения, I курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Апр 2010, 23:56 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 279 пъти.
Аз въпреки че знаех, че ще ми се взима оценката от матурата като балообразуваща, пак писах история като втора матура. Това ми е интересно и това ми се учи, пък че започвам с малко по-нисък старт от останалите, еми ще го компенсирам на матурата по БЕЛ и на изпита, надявам се.
Не е голяма болка за умиране, просто ще научим малко повечко за историята на страната ни, това е хубаво даже.
А за матурата по БЕЛ - ако сте си заслужили 6-ците през последните няколко години, не би трябвало да имате проблем и на матурата. Така че лично според мен е хубаво че ще се взима оценката от матурата, а не от дипломата по БЕЛ.

Хубаво е това, което са го направили, стига да не се преписваше на матурите .Само, че такива промени се правят много по-рано и се казват публично, а не така тихомълком, без информация в последния момент. Глупава работа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 00:14 
От дъжд на вятър

Deschain написа:
Аз въпреки че знаех, че ще ми се взима оценката от матурата като балообразуваща, пак писах история като втора матура. Това ми е интересно и това ми се учи, пък че започвам с малко по-нисък старт от останалите, еми ще го компенсирам на матурата по БЕЛ и на изпита, надявам се.
Не е голяма болка за умиране, просто ще научим малко повечко за историята на страната ни, това е хубаво даже.
А за матурата по БЕЛ - ако сте си заслужили 6-ците през последните няколко години, не би трябвало да имате проблем и на матурата. Така че лично според мен е хубаво че ще се взима оценката от матурата, а не от дипломата по БЕЛ.

Хубаво е това, което са го направили, стига да не се преписваше на матурите .Само, че такива промени се правят много по-рано и се казват публично, а не така тихомълком, без информация в последния момент. Глупава работа...

За вас е кофти да ,защото имате по малко от месец,ако имахте над 6 месеца примерно къде къде да подготвиш и математика и английски ако трябва за втори..Но все пак смело решение си направил,дано да го оправдаеш ;).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 07:18 
В началото бе словото

Незнам за вас , но аз знаех че матурата е с предимство пред оценката от дипломата още преди да попалня заявлвнието за матурата............

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 07:45 
Истинска измамница
Аватар

Защото пък не е лесно да озкарате от 5.90+ на тези матури..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 08:53 
В началото бе словото

Така е ..обаче някои имата 6.00 ж дипломата..така че пак са прецакани..... но не е болка за умиране...както е за тях така е за всички :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 09:21 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
runnersa написа:
Така е ..обаче някои имата 6.00 ж дипломата..така че пак са прецакани..... но не е болка за умиране...както е за тях така е за всички :) :)

Прецакани са ако шестицата им е писана по милост, а не на базата на реални знания. И мисля, 4е е редно тези хора да бъдат леко прецакани, а не тея с реалните оценки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Апр 2010, 09:28 
В началото бе словото

svetlio.varna написа:
runnersa написа:

Прецакани са ако шестицата им е писана по милост, а не на базата на реални знания. И мисля, 4е е редно тези хора да бъдат леко прецакани, а не тея с реалните оценки.

Напълно съм съгласен с тебе !! :)........има доста хора на които оценките са писани по милост,но има и такива писани на базата на знания :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2073 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 139  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Олимпиада по история 2008-2009-2010-2011

[ Отиди на страница: 1 ... 24, 25, 26 ]

в Олимпиади

ТΞD

385

25451

02 Май 2011, 16:54

assault Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Приети История 2010/2011

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в ИФ