Дата и час: 06 Апр 2026, 19:08

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 167  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Журналисти 2010
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:06 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
mandarina написа:
аз не съм се вкл във форума досега... но имам 4.00 и не съм доволна :( много вложих в тва есе......

Хей, не си сама... :) чесно казано и аз вложих всичко а имам 4 също :cry: и аз като теб дадох всичко от себе си..но...явно така е писано... чесно казано вече нямам и малка надежда да вляза ... но какво да се прави..това за съжаление е живота... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:12 
В началото бе словото
Аватар

еее чакай бе ... чак да нямаме надеждааа !! имаме !!!! но аз мисля да ида до факултета и да видя какво ги е провокирало да ми напишат тази "добра" , но недостатъчно "добра" оценка за мен .... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:12 
В началото бе словото
Аватар

И аз имам 4.00 : / И да, доста кофти ми стана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:14 
В началото бе словото
Аватар

Е,виждам че повечето сте недоволни от резултатите си ^^ Спокойно хора,сега едва се положи основата,това беше нищо, едва предстои редовният : )) Просто си извадете бележки и ще се справите по-добре (Макар и да не трябва да го казвам,защото все пак сте конкуренция ^^)
Аз пък си имам ниската оценка,но 1 час след като я видях спря да ми пука и сега само се нахъсах още повече за останалите изпити ^^ Защото ми обясниха,че оценката точно по журналистика е много субективно нещо и зависи от 'това как дадения проверяващ е станал от леглото' А и на фона на много двойки моята оценка си е хубава ^^
Поздравления на всички,че все пак ИМАМЕ РЕЗУЛТАТИ! Не знам за вас,но аз отивам да си полея именно този повод ^^

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:17 
В началото бе словото

Мимоза написа:
mandarina написа:
аз не съм се вкл във форума досега... но имам 4.00 и не съм доволна :( много вложих в тва есе......

Хей, не си сама... :) чесно казано и аз вложих всичко а имам 4 също :cry: и аз като теб дадох всичко от себе си..но...явно така е писано... чесно казано вече нямам и малка надежда да вляза ... но какво да се прави..това за съжаление е живота... :)

хей ,не се отчайвате.какво означава ,че сте влозили всичко.Всичко се случва и не винаги са обективни оценителите.Винаги има шанс и трябва до последно поне да опитва човек.Ако сте сигурни ,че това искате се борете :) разбира се едно такова развиитие на нещата може и да е знак.Но нищо не ви пречи да опитате редовния.Не забравяйте ,че това е пробен,а на хората им трябват пари.... Понякога става,понякога не.Не се знае каква ще е темата тогава или музата ви..... Просто си дължите сами на себе си да опитате - конкурентки мои . :wink: А и до юли колко вода ще изтече,колко още ще видите от живота,колко по-мъдри ще сте тогава.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:20 
В началото бе словото

а и както е в моя случай- ще си взема поука да не дондуркам бебетата на братовчедите ми до 1 30 вечерта и след това от 7 сутринта,та после да ми се затварят очите и да си бия шамари на изпита.... :wink: :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:23 
В началото бе словото
Аватар

хммм ... аз бих искала някой друг да ми го провери ... може би човечец,доволен от живота изпил кафенцето и готов да помогне на нуждаещите се хахаах :) и някой по възможност не-консервативен :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 19:31 
В началото бе словото
Аватар

Да направим някакво обобщение ? :) :?
Тези с 4.50+ / 5 + на какво са наблегнали- худ. измислица като основа(някакъв сюжет,герои(метафори),които са отправна точка, и са пригодени към темата ) или типа "ученическо есе" - "Боже,колко дупки има по тоя свят,боже!" (сещате ли се ? :D ), с ударна доза трагизъм и драматизъм заложен в душата Ви; какъв обем сте постигнали; ползвали ли сте пряка реч?
За това се сещам сега...

За Вас- "Криво ми е Димитров"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 20:09 
В началото бе словото
Аватар

Аз ще ти отговоря за 4.75. + фактът, че реално трябваше да е над 5.25... но все пак... са ще обясня. Такова няма как да направиш вече аз направих футболен коментар. Изцяло. Уводът почва с "добър ден уважаеми тв зрители, намираме се на стадион Васил Левски в столицата където..." в тезата споменавам защо ще се играе този мач м/у управляващи и народа, а именно заради протеста на хората срещу дупките по пътищата, дупките в бюджета и "дупката", която представлява правителството ни. Изложението ми е самият мач. Заключението ми е: "Така се разделяме от стадион Васил Левски" и няколко силни думи защо управляващите са спечелили. Защо щях да имам повече от 4.75... Името на Фандъкова с правописна грешка писано с Ъ. Още едно име на министър сбъркано. Първото му име съм сбъркал. И съм сиг. че нямам чисто правописни грешки, но някоя запетая 100% има. и така можеше да е поне 5.25 или 5.50. По ме е яд от колкото ако имах 2.00 сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 20:12 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте, искам да попитам знаете ли дали е задължително този който си е писал есето да си го види сега на 22-23 април или може и второ лице да го направи...защото не всеки ще има възможност да отиде до София .. а пък може да има приятел които да му го види и да му каже поне че го е видял и наистина има толкова колкото пише в сайта...
Благодаря ако някой ми отговори ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 20:14 
В началото бе словото
Аватар

леле ,много абстрактен и интересен поглед върху нещата :) браво !! това заслужава повече ,наистина ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 20:15 
В началото бе словото
Аватар

ЖУРНАЛИСТИКА (втора кандидатстудентска изпитна сесия) в двудневен срок – на 22 (четвъртък) и на 23 (петък) април 2010 г., от 09.00 ч. до 13.00 ч. в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация, ул.” Московска” № 49, зала 29, ІІ етаж.

Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на документ за самоличност и картончето с входящия номер. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения на трети лица. Достъп до залите за показване на писмените работи имат само оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата.

Заповядай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 20:19 
Amor Fati
Аватар

Благодарил (а): 995 пъти.
Никола,
Цитат:
Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на документ за самоличност и картончето с входящия номер. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения на трети лица.

:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 20:21 
В началото бе словото
Аватар

mandarina написа:
леле ,много абстрактен и интересен поглед върху нещата :) браво !! това заслужава повече ,наистина ..

Не, не! Казвам, че можеше да е повече но са мои грешки които са смъкнали. Всъщност думата "може" си зависеше от мен не от тях. :blackeye:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2010, 20:27 
В началото бе словото
Аватар

еми дупките са налице и в нашето мислене явно , иаз се сетих след изпита ,че съм объркала правописа на места .... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 167  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За всички кандидат-журналисти 2009-2010: въпроси и отговори

в КСК 2009-2010

d_a_h_l_i_a

2

2310

20 Окт 2009, 23:00

d_a_h_l_i_a Преглежда последните мнения