Дата и час: 05 Апр 2026, 01:31

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 394 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2010] Немски език
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010, 20:54 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Дуки написа:
Пише, че сме приети 11 при 10 места (каквото и да значи това). Така че няма и да съм сам :P

това значи, че 2 момчета са изкарали еднакъв бал и затова са приети и двамата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2010, 00:16 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Дуки написа:
cherry_kiss написа:
Ifff_ka написа:
ааа да верно,браво браво,много добре!!! вече исскаааммм да се запознаяяя с всичкиии хахахах а имам въпрос по-добре ли е да платя по банков път семестъра,за да не чакам на опашките за записване???

и аз съм немска филология :)

И аз съм приет немска филология. Сега въпросът е България или Германия за мен :)

Относно плащането по банков път. По интернет си платих таксата за изпита по немски и нямаше никакви проблеми, надали ще има и със семестриалната такса.

дали България или Германия,пред мен се изправи същият въпрос обаче София или Виена и избрах София.Колкото и безотговорно да звучи ми се искаше повече да изкарам 4 незабравими години в София,а Виена си ми е мечта,която няма да избяга.Всеизвестно е ,че образованието особено в Германия е много по-добро,зависи от теб какво искаш от следващите няколко години.Ако искаш високи постижения и много учене със заслужен добър краен резултат ,Германия е мястото :) все пак знаеш за какво са всичките усилия :))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2011, 14:54 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, интересува ме дали някъде в нета има качени изпитите по немски, поне някакъв примерен вариант...
искам да опитам психология, но оценкта ми от кандидатстудентския по английски е слаба, май 4,10, с което едва ли ще успея да влезна. сега съм редовно обучение друга специалност, но за по-натам става дума:) ако някой има повече инфо, да сподели :)
а вярно ли е, че който държи изпит по немски или друг език с по-малко кандидати има по-голям шанс от тези с английски?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2011, 22:54 
На заник догаряща...
Аватар

Благодарил (а): 9 пъти.
fergie написа:
а вярно ли е, че който държи изпит по немски или друг език с по-малко кандидати има по-голям шанс от тези с английски?

Ами ако има квоти - ако приемат 20 човека с немски, 20 с английски и 20 с испански, и ако на изпита по английски са се явили 5000 човека, на изпита по немски 3000, а на изпита по испански 400 човека - много ясно, че шансът ти да се класираш, макар и с не съвсем отлична оценка по испански е по-голям, отколкото да се класираш с оценка 5.50 по английски. Просто 20 човека от 400 човека са много по-голям процент, отколкото 20 от 5000. Що за въпроси са това? :roll:
А в случай че няма квоти и приемат общо 60 човека, които могат да влязат с изпит по 5 различни езика - тогава вече си влизат първите по успех без значение на кой изпит са се явили.

увиснал грозно на полилея..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 394 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Стопанско управление-немски език 2009-2010

в КСК 2009-2010

viking_girl

9

1387

01 Авг 2009, 19:29

kkt Преглежда последните мнения