Търговецът на кристал написа:
Хм. Има много начини да "прочетеш" един учебник. И това, че си написал 8 страници, съвсем не означава, че си писал нещо смислено в тях - на един от последните изпити един колега издои почти толкова и има 3 по милост.
В нашия курс скъса 5 души. И петимата си знаеха (и си признаха впоследствие), че си го заслужават.
Да, впрочем, факт е, че говори малко особено, но това е защото има по-особена артикулация на думите (много добре знаеш, че става дума за говорен дефект, а не, че все едно ще заспи

).
Колкото до Милко - поне при нас, в желанието си да бъде приятел със студентите, беше минал сериозно границата. Остави ни да преписваме като луди на изпита, а тая му слава се носеше и от горните курсове още. Ако сега са го стегнали... не знам. Иначе без съмнение е яко да имаш "готин" преподавател, но аз сега от чуждестранната журналистика не помня и една думичка, която да ни я е казал той, докато социологията я записах като втора специалност.

И не съжалявам, макар да е по-различно (и по-скучно) от онова, което Ес Кей преподаваше.
А аз на Милко му бях набрала доста, защото лекциите ни с него бяха в сряда сутринта от 9 и поне в половината случаи сме висяли да го чакаме, без той да благоволи да дойде - вероятно мислейки си, че ни прави услуга. Понякога благоволяваше да се обади на секретарките към 9 и нещо, че няма да дойде, все едно това решава нашия проблем.
Иначе е душа-човек... но е идеален за компания, а не за университетски преподавател.
Както и да е, де - да не разводняваме темата на децата с обсъждане на имена, които не са им познати (все още). Като ги приемат, ще имат възможност сами да се убедят в много неща. Пък ако са стегнали малко Милко, ще е чудесно, защото си знае материала - ако го и предаде нормално, ще е супер.
Доколкото познавам момчето- далеч не е изписало 8 старници глупости

Винаги можеш да твърдиш, че е писал небивалици и да защитиш да речем преподавателя

Това е така..... Но само един факт ще ти дам- когато колегата е отишъл да си провери работата с удивление Кирилов не е успял да се аргументира защо му е писал 2

За говоренето- може и да е говорен дефект,акцент и т.н, ок... Но това не ми помага да ме грабне предмета... Той почти мънкаше, това е и дори когато говори с теб не само като води лекция... Иначе Милко наистина се опитва да бъде приятел със студентите, но за мен това не е минус, а плюс

Наистина е разсеян и се преписва лесно, но ако имаш желание можеш много да научиш от лекциите му и от начина му на преподаване....При нас пък винаги идваше

Само първия път не дойде мисля

Аз пък при него запомних много повече неща, отколкото по социология

Разни хора, разни идеали нали знаеш

Но наистина да не занимаваме кандидат-студентите с преподавателите... Въпроса беше да им обясним евентуално това, което ги чака

Вел.... Ако знаеш колко човека не си научиха оценката.... Бяхме 3 стаи нали помниш... Аз също бях при Монова....Тя ги каза, след като я натиснахме да го направи.... Есето ми беше проверено отгоре, отгоре

....
Тук е мястото да споменеш, ако визираше мен сред колегите, които не заслужават оценката си

(макар, че аз мисля, че имам по-ниска оценка от теб)

Няма да ти се обидя

Защото според мен всички, които сме първи курс в момента, заслужаваме това което сме получили като оценяване.... Въпреки, че не с всички се познавам добре, а с някои и здрасти не си казваме.... Не мисля, че има случайно попаднали хора(дано си нямала това в предвид с думите си за оценките

)