Дата и час: 20 Апр 2026, 18:12

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 167  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Журналисти 2010
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 15:08 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Хе! Т.е. имаме познал - браво, браво. Дано са ги запълнили с полета на мисълта си - ще чакаме отчетите по-късно. :)

А темата как беше формулирана точно?
... аз щях да пиша и за Лудия Шапкар, пък! :mrgreen: Дали някой се е сетил и за заешката дупка и Алиса, освен за дупките по пътищата и в бюджета? :shaking2:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 15:12 
Писаружяк

Благодарил (а): 8 пъти.
Само "Дупки". Другите 2 контролни теми са "Живот по време на криза" и "Европейското ни самочувствие". :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 15:15 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Първата от контролните ми харесва много. Втората - и тя, всъщност, защото имам много конкретна идея за нея.
Добре, че не кандидатствам сега - много щеше да ме е яд, че са дали точно тая тема, вместо която и да е от контролните. :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 15:24 
кенгуру-заек-хипопотам
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Оу, харесва ми темата)
Бих прекарала всичко през човечето от нищо и мишлето, което уважава кашкавала и хапва само дупките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 17:40 
Autumn&Jazz
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Много хубава тема!
Само дето се удивявам на непреборимата им склонност да дават банални неща, за да предизвикат хората.. А има толкова други начини да го направят...

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 18:13 
В началото бе словото

аз написах класическа статия за дупката в която е изпаднала българската икономика и за супербойко заел се с тежката задача да я оправи (не се надявам на повече от 3)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 18:21 
От дъжд на вятър
Аватар

ами на мен за оригиналност ще ми дадат 0 точки, просто такава липсва, писах за дупката в бюджета на Гърция и фалита й, дали няма и дупката в нашия бюджет да ни докара до това положение (давах го оптимистично, че кабинетът "Борисов" ще се справи) и вплетох накратко за дупките по пътищата, и на мен да ми пишат 3 за това - евалата :pale:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 18:40 
Autumn&Jazz
Аватар

Да не ви окуражавам напразно, но ако сте изказали неоригинални мисли по оригинален начин, може и да се доберете до 4, 4 и нещо..
Което обаче хич не ви устройва при тази остра липса на устен изпит..

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 18:48 
Пишеща машина
Аватар

mariq s j написа:
Варненец написа:
mariq s j написа:
Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 3, зала 272
бул. "Цар Освободител" № 15
автобуси № 9,94,84,213,306,280, тролеи №1, 2, 4, 11

Ако има някой, който ще бъде тук моля пишете, че да се запозная се с някого преди изпита. :oops: :) :oops:

Ако толкова държиш да се запознаеш с някой, а няма с кой- аз съм на линия :mrgreen: Ще те надъхам за изпита, ще те изчакам след него, пък после ще ми кажеш как си се справила на по чашка червено вино у нас(както казваше един бивш (за щастие) "преподавател" във факултета) :cheers: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Шегата настрана, ако ще правите събиране- правете го преди изпита ;) Не забравяйте, че всеки свършва своя гениален труд по различно време ;)

Хаха много бих се радвала да се запозная именно с теб. Сигурна съм, че ще се опиташ да ме надъхаш, но незнам дали ще успееш. А за виното.......... :)

хахаха, няма проблеми ;) Сега не можахме, но дано си се справила на изпита ;) Догодина ви чакам във ФЖМК, изглеждате интелигентни и интересни ;) Дано ви е харесала темата- прилича малко на нашата за "боклуците "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 18:52 
Autumn&Jazz
Аватар

Прилича, прилича, колко да прилича.. :lol:
Много по-образна ми се струва тази. Много по-..как да кажа,.. плодотворна за асоциации..

(Г. Г.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 18:58 
В началото бе словото
Аватар

Аз започнах философски :lol: и писах за дупките по пътя на живота, след това вече писах за България - за нарочно изкопаните от някои хора дупки по време на несвършващият вече 20 години преход, за това, че се избрали Бойко с надеждата да запълни дупките в системата.. След това писах, че той не може да оправи държавата сам и трябва и ние да му помогнем като си променим начина на мислене и балканския манталитет. Дадох пример за българското момиче и циганина, които се метнаха под влака в опит да запълнят дупката помежду си. Тъй като момчето обаче оцеля казах, че дупката между двамата влюбени се е превърнала в пропаст и на края на абзаца писах, че за всичко това сме виновни ние заради предубедеността ни към хората. Накрая писах как преди 1 година влязохме в ЕС, но все още не мога да се нарека с гордост европеец, за дупката между българите и европейците. За заключение писах, че за да стигнем края на житейския си път трябва да се научим да запълваме дупките по него.

А дано пишат една хубава оценка :lol:

Последна промяна His Divine Shadow на 28 Мар 2010, 19:10, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 19:04 
Autumn&Jazz
Аватар

His Divine Shadow написа:
На края писах как преди 1 година влязохме в ЕС, но все още не мога да се нарека с гордост европеец, за дупката между българите и европейците.

Пич, наистина ли си написал, че преди 1 година сме влезли в ЕС? :shock:

ПП: Накрая се пише слято...

(Г. Г.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 19:11 
В началото бе словото
Аватар

поправих :)
усещам как хубавата оценка отива по дяволите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 19:14 
Пишеща машина
Аватар

NikTa написа:
Да не ви окуражавам напразно, но ако сте изказали неоригинални мисли по оригинален начин, може и да се доберете до 4, 4 и нещо..
Което обаче хич не ви устройва при тази остра липса на устен изпит..

Много точно казано.,.. Не искам да ви давам напразни надежди, но първо, че на предварителен оценките са ниски масово и второ- без устен единствения ви шанс е да сте различни, а това което прочетох като поустове в темата досега- не се сърдете, но не е от най-оригиналните ;) Усех въпреки това и дано проверяващите го харесат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2010, 19:22 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
писах толкова ексцентрични и различни неща,че очаквам или 2 (3 в най-добрия случай) или над 5...сега ще видя до къде се простират границите им на представата им за оригиналност и ще знам за редовния :) иначе не ми се разказва подробно,но не съм включила никаква политика :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 167  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За всички кандидат-журналисти 2009-2010: въпроси и отговори

в КСК 2009-2010

d_a_h_l_i_a

2

2323

20 Окт 2009, 23:00

d_a_h_l_i_a Преглежда последните мнения