Дата и час: 20 Яну 2026, 14:20

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Малък проблем
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2010, 19:16 
В началото бе словото

Благодарил (а): 3 пъти.
Здравейте, имам следния проблем и не знам как да подходя. Явил съм се на три матури - първата е ясна,втората английски и третата история. За специалността, която искам един от балообразуващите предмети е история.Съдейки по справочника,имам право да взема оценката от матурата,затова и така възнамерявах да направя,обаче при въвеждането на даните са пропуснали да ми напишат оценката от матурата по история,а са я написали тази от дипломата.Разликата между двете е почти една единица и може сами да се досетите какви драстични промени настъпват в бала ми.Днеска направих опит да се свържа с учебен отдел и да им съобщя за грешката,но без успех.Затова реших да ги посетя и след като отидох там им обясних за проблема.Жената провери и се съгласи,че оценката ми от матурата не е въведена.Направи справка с дипломата ми дали наистина я имам и след това ми каза, че грешката ще бъде коригирана и ми пожела лек ден.Засега чудесно,но това нещо се случи на обяд,а сега е вечер и нещатата са същите.А утре силно ме съмнява да работят и да имат наум да го поправят,а класиранията ей къде са-неделя,след ден. Много е неприятно,защото както казах разликата е почти една единица и всичко се променя,затова ако имате някаква хрумка какво може да се направи ще съм ви безкрайно благодарен.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: малък проблем
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2010, 19:23 
High in the Sky
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Спокойно, щом са сложили класирането да излиза в Неделя, 100% ще работят и през уикенда. До колкото видях, във форума има поне още 20 души с проблеми по оценките и баловете. А, ако не поправят всички тези грешки, вие можете да си търсите правата - вече споменах в друга тема, че едно позвъняване до медиите и ще ви приемат веднага, защото не ми се вярва, че биха рискували да ги съдят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2010, 19:25 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 108 пъти.
Наистина, не си сам - viewtopic.php?f=158&t=17752 !

Последна промяна Elitsa Abstract на 23 Юли 2010, 19:26, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2010, 19:26 
В началото бе словото

Да,но става дълга и широка.При положение ,че днеска бях там и говорих с тях (както предполагам са направили и останалите) можеха да я поправят,не виждам смисъл да се чака последния час,тя ми написа данните на едно хвърчащо листче и каза,че ще ги "коригираме". Много смотано,до последния момент трябва да те държат в напрежение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2010, 19:52 
Shall we shag now, or shag later?
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Моля те, обясни по-подробно ситуацията, за да сме сигурни, че не бъркаш ти нещата. Кажи първите специалности, за които кандидатстваш, оценките от дипломата и матурите. Ние ще сметнем бала и ще сверим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2010, 23:19 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Спокойно, информацията на сайта се ъпдейтва едновременно за всички, корекциите вече със сигурност са нанесени в базата данни и на 25-ти ще излезе информацията с коригирания бал. В учебен отдел ще бачкат не само в събота, ами и в неделя, така че не бери грижа :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 01:23 
В началото бе словото

Морфей, сметнал съм си достатъчно точно бала и както казах,самите слуъжители в учебен отдел потвърдиха за грешката,но все още не виждам поправката,дано да се оправи наистина,както е казал Светлио,че ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 08:59 
Да живей словото
Аватар

svetlio.varna написа:
Спокойно, информацията на сайта се ъпдейтва едновременно за всички, корекциите вече със сигурност са нанесени в базата данни и на 25-ти ще излезе информацията с коригирания бал. В учебен отдел ще бачкат не само в събота, ами и в неделя, така че не бери грижа :)

Предните години имало ли е такъв проблем?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 11:02 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Предни години целата история с кандидатстването беше къде-къде по-проста :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 11:35 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Здравейте, моят проблем е подобен. Когато подавах документи за класиране отбелязах, че искам да кандидатствам с оценки от матурите за определени специалности. Но в същото време се явих и на изпит за тези които изпита си остава в сила. На персонална информациа ми образуват бал с оценката от изпита вместо с оценката от ДЗИ и балът ми пада мноооого,освен това пише че НЕ се зачитат оценките от ДЗИ,а аз отбелязах че желая балообразуване с тях.
Вчера се свързах с Учебен отдел и там една мила жена ми каза , да не се притеснявам че "случеят е поет"...обачеее днес все още промяна няма. Днес продължавам да звъня,но никой не вдига телефона.
Ако някой може да ме посъветва какво да правя, ще съм благодарна! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 11:38 
Sacramentum
Аватар

Благодарил (а): 196 пъти.
Ох, и аз съм в същото положение и не знам дали да се обадя, за да ми коригират грешката :( Не знам...тук не мога да ти помогна, но знам, че се взима от ДЗИ оценката, стига обаче да си я вписала като балообразуваща :) Май трябва да звънна и аз един телефон да ми поправят мойта грешка...

PS.: @The_Soldier благодаря ти! ;)

Последна промяна Кристиян на 24 Юли 2010, 11:53, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 11:39 
Never Give Up
Аватар

Благодарил (а): 163 пъти.
"Ако някой може да ме посъветва какво да правя, ще съм благодарна" / "продължавам да звъня" - мисля, че ти правиш всичко, което можеш да направиш в момента. Продължавай да се обаждаш, но щом са казали, че "случеят е поет" значи, рано или късно ще ти оправят проблема.

П.С. : IceBreaker много готин аватар :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 11:43 
Да живей словото
Аватар

А питаха ли те за входящия ти номер и ЕГН-то?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 11:50 
Да живей словото
Аватар

Отначало мислехме, че само които кандидатстваме с олимпиади имаме простия проблем, че не са ни въвели оценките от олимпиадите. И си викаме "Ние сме малко, оставили са ни за накрая". В последствие обаче се оказа, че далеч не сме само ние от олимпиадите, ами и много други, май всички, които са държали едни и същи изпит и матура. Чудя се как ще оправят толкова кандидати само до утре! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 11:54 
На заник догаряща...
Аватар

Благодарил (а): 9 пъти.
IcebreakerR написа:
Ох, и аз съм в същото положение и не знам дали да се обадя, за да ми коригират грешката :( Не знам...тук не мога да ти помогна, но знам, че се взима от ДЗИ оценката, стига обаче да си я вписала като балообразуваща :) Май трябва да звънна и аз един телефон да ми поправят мойта грешка...

Ти нищо не вписваш ? Ако отбележеш в бланката за класирането матурите, това означава, че искаш да ползваш оценката от посочената матура вместо оценка от изпит (умножена по съответния коефициент).
А оценките от матурите тази година задължително са балообразуващи, служителките задължително ги взимат като такива, без значение ти какво отбелязваш.
Пример: в дипломата имаш 5 по география, обаче имаш и оценка от матура 3, а географията е балообразуващ предмет - взима се оценката 3.

увиснал грозно на полилея..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Малък проблем

в КСК 2009-2010

wolfy

1

365

22 Апр 2008, 15:56

proUSA Преглежда последните мнения