Дата и час: 22 Яну 2026, 14:49

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Спортове в СУ
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2013, 11:34 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 248 пъти.
@janjun - не съм тренирал карате в университета и не мога да помогна с информация (може да се запишеш на няколко спорта и след това да си избереш или да отидеш на място, без да си записан, и да видиш дали ти допада, в случай, че някой се откаже или има възможност да се включиш и ти)

..........................................................................................

Неособено уважаеми г-н amd, когато писанията ти са насочени персонално, името ти ще фигурира в постовете.
Ако не откриваш смисъл в постовете ми - вероятно ще е добре освен речника да прочетеш и някоя друга книга...

Ще се опитам да се изразя по възможно най-прост начин, надявайки се, че ще схванеш позицията ми:
Нещата, които си изброил като "личен избор" -
amd написа:
... Дали ще ходя на спорт в университетските бази, дали ще спортувам сам когато реша, дали ще стана 100кг. момченце, дали ще ходя на лекар и ще пия хапчета когато се разболея - това са въпроси на личен избор...
- факт е, че са такива. Задължителният спорт в университета не е сред тях. Както и останалите ти предмети в учебния план, неупоменати като изборни, т.е. Ако не ти харесва - обърни се към ръководството на факултета си и изрази там възмущението си! Пишейки в общата за СУ тема, визираш доста повече хора, а, ако смяташ, че се заяждам - започни да използваш по-общи формулировки! Мен лично не ме интересува твоето свободно време, колко далече живееш и колко време ти отнема да се изкъпеш, но съм ок да го споделиш, стига да не ме обиждаш : )

П.П. Искрено се надявам, че няма да решиш, че постът ми е персонално насочен, amd! : )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2