Дата и час: 21 Яну 2026, 23:59

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и страсти с Ъйджа
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 15:27 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Знам още няколко думи :P
Не познавам корейци, освен преподавателката ми...

"Лъжа е" е единствената чалга изобщо, за която мога да кажа, че ме кефи...
Сърби съкс...

Тусрко съкс... Има само едно турско нещо, което уважавам и това е Г.О.Р.А....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 17:03 
От дъжд на вятър
Аватар

:arrow: Защо е "яко" да се ходи на църква?

:arrow: Най-добрият стимул, който си получил? Какво постигна благодарение на него?

:arrow: За какво мислиш вечер точно преди да заспиш?

:arrow: Какво сънуваш най-често?

:arrow: Тълкуваш ли сънищата си? Отдава ли ти се?

:arrow: С каква мисъл се събуждаш най-често сутрин?

:arrow: Би ли бил любовник на "вързана" жена? Защо?

:arrow: Можеш ли да готвиш? Какво? Защо точно това?

:arrow: А ако можеше да промениш едно нещо в себе си, кое би било то?

:arrow: Във "Въпросник???!?!" казваш за секса нещо от сорта: "ми...яко е". Айде обясни ни малко по-подробно отношението си по въпроса :lol:

:arrow: Кой са нещата, които смяташ, че всеки човек трябва да е:
- видял/посетил
- прочел
- изслушал
- преживял
- преболедувал
- изгледал

:arrow: Ако имаше възможност да правиш само 3 неща в живота си и нямаше никакви ограничения какви да бъдат те(т.е. нямаше да умреш ако не ядеш и не спиш примерно), какво щеше да избереш?

:arrow: Искаш ли собствено семейство? Със или без брак?

:arrow: Какво е семейството ти - патриархат или партньорство? Какво искаш да изградиш самият ти?

:arrow: Искаш ли да имаш деца? Как би ги възпитавал, какви би искал да бъдат?

:arrow: Мнението ти за жените е?? Защо? А за мъжете?

:arrow: Би ли убил човек? А би ли се сбил с приятел? Защо?

:arrow: Би ли ходил на уроци по танци преди сватбата си?

:arrow: Какво НЕ би направил за жена?

:arrow: Какво мислиш за цигаРите?

:arrow: Притеснителен човек ли си? Защо?

:arrow: Някой плакал ли е за теб? А ти плакал ли си за някого?

:arrow: Има ли благородна лъжа?

:arrow: Колко прави 2+2? А 1+1? Защо?

:arrow: Кое предпочиташ: талантлив човек с ниско самочувствие или прошльо с много високо?

:arrow: Съумяваш ли да различиш вътрешната красота през призмата на нечия отвратителна външност?

:arrow: Сподели с нас любим свой цитат, фраза или просто дума на чужд език, който и да е.

:arrow: Покажи ни някоя unreleased снимка :drunken:

:arrow: Подреди във възходящ ред:
1. Шкембе
2. Ром
3. Мастика
4. Бира
5. ЛАРП
6. Жени

:arrow: Има ли нещо, което искаш да ни кажеш за себе си? А за нас :mrgreen:

:arrow: Кой въпрос НЕ искаш(е) да ти задаваме?

:arrow: Благодаря, че ме изтърпя. Макар, че има още мноооого неща, които бих искала да те попитам, но...

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008, 20:07 
Драскач
Аватар

:arrow: Защо е "яко" да се ходи на църква? - > Оказа се страшно интересно...

:arrow: Най-добрият стимул, който си получил? Какво постигна благодарение на него?- > Баща ми ми каза, че съм разочарование. Влязох Кореистика...

:arrow: За какво мислиш вечер точно преди да заспиш?- > За различни неща, предимно собственото си творчество или нещата, които съм направил и които ми предстоят...

:arrow: Какво сънуваш най-често?- > Не знам...

:arrow: Тълкуваш ли сънищата си? Отдава ли ти се?- > Не, освен ако не са много лесни за тълкуване...

:arrow: С каква мисъл се събуждаш най-често сутрин?- > Жив съм, хубав съм, пикае ми се...

:arrow: Би ли бил любовник на "вързана" жена? Защо?- > Какво означава "вързана жена"?

:arrow: Можеш ли да готвиш? Какво? Защо точно това?- > Спагети и бъркани яйца... И двете много ги обичам...

:arrow: А ако можеше да промениш едно нещо в себе си, кое би било то?- > Щях да порастна с 10 см...

:arrow: Във "Въпросник???!?!" казваш за секса нещо от сорта: "ми...яко е". Айде обясни ни малко по-подробно отношението си по въпроса - > Ми по принцип е яко, но всъщност не му придавам чак такова значение...

:arrow: Кой са нещата, които смяташ, че всеки човек трябва да е:
- видял/посетил- > Гора, планина и море...

- прочел- > Колелото на Времето, Властелина на Пръстените...

- изслушал- > Дискографията на Godsmack...
- преживял- > Близък досег със смъртта...
- преболедувал- > Любовна мъка...
- изгледал- > Междузвездни Войни, Индиана Джоунс, БиоСфера и Хрониките на Ридик...

:arrow: Ако имаше възможност да правиш само 3 неща в живота си и нямаше никакви ограничения какви да бъдат те(т.е. нямаше да умреш ако не ядеш и не спиш примерно), какво щеше да избереш?- > Да ям, да рисувам и да чета...

:arrow: Искаш ли собствено семейство? Със или без брак?- > Искам. Задължително със...

:arrow: Какво е семейството ти - патриархат или партньорство? Какво искаш да изградиш самият ти?- > По-скоро партньорство. Аз искам партньорство с елементи на патриархат...

:arrow: Искаш ли да имаш деца? Как би ги възпитавал, какви би искал да бъдат?- > Искам деца, искам да са като мен...

:arrow: Мнението ти за жените е?? Защо? А за мъжете?- > Жените са кучки, а мъжете са скапаняци...

:arrow: Би ли убил човек? А би ли се сбил с приятел? Защо?- > Не...

:arrow: Би ли ходил на уроци по танци преди сватбата си?- > Да, дори държа на това...

:arrow: Какво НЕ би направил за жена?- > Не бих се скарал с приятел...

:arrow: Какво мислиш за цигаРите?- > Скапани са...

:arrow: Притеснителен човек ли си? Защо?- > Относително. Не знам защо, май няма разумна причина...

:arrow: Някой плакал ли е за теб? А ти плакал ли си за някого?- > И двете са "да"...

:arrow: Има ли благородна лъжа?- > Да...

:arrow: Колко прави 2+2? А 1+1? Защо?- > 4. 2. Защото съм класик...

:arrow: Кое предпочиташ: талантлив човек с ниско самочувствие или прошльо с много високо?- > Първото...

:arrow: Съумяваш ли да различиш вътрешната красота през призмата на нечия отвратителна външност?- > Да...

:arrow: Сподели с нас любим свой цитат, фраза или просто дума на чужд език, който и да е.- > With No Power Comes No Responsibility...

:arrow: Покажи ни някоя unreleased снимка :drunken:- > Аре ще я рилийзна в темата за снимки утре...

:arrow: Подреди във възходящ ред:- > 6>5>1>4>2. Мастика не пия.
1. Шкембе
2. Ром
3. Мастика
4. Бира
5. ЛАРП
6. Жени

:arrow: Има ли нещо, което искаш да ни кажеш за себе си? А за нас :mrgreen:- > За мен не, за вас - Keep rockin' ;)

:arrow: Кой въпрос НЕ искаш(е) да ти задаваме?- > Няма такъв, аз съм открито човече...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5