Дата и час: 01 Апр 2026, 18:13

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и страсти с although
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2009, 11:35 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
"Сандрин Баи трябва да я спрат партизани в гората и да й искат паспорт за проверка, за да отстъпи първото място."
"Аз имам голяма ръка - но когато се здрависах с него, ръката ми изглеждаше като орехче... като мандаринка в неговата."
...
От снукъра няма и да ги почвам. :lol: Само помня последното прозрение на Асен, че снукърът е единствената материя в света, където червеното не е цвят. Ама ще почвам да му ги записвам.
Колкото до това за ВСВ и немското класиране... какво да прави човекът, като е историк... :mrgreen: И му личи от километри.
А Фродо избиваше рибата - преди 3 години (май) световното беше в Канада и го даваха по нощите. Една вечер майка ми влезе в мойта стая и ми вика: "Добре бе, какво гледаш!" Аз: "Кърлинг." Майка ми: "Ти съвсем си дала фира. Кърлингът е скучен. Ти трета вечер се хилиш и не ни оставяш да спим." Беше просто безумие - Витомир коментираше с шефа на нашата федерация и направиха кърлинга най-интересния, жив и абсолютно разкошен спорт. Няма такъв смях... Щеше да си праща "чепиците" на скипа на шведите, щото били родени на една дата с него и носели един и същ номер обувки; шефът на федерацията разправяше как бил поръчал да му направят четки в някакъв завод, ама се оказало, че трябва да са с някакви особени косми, та сега имал 20 четки на склад да си чисти къщата... И това бяха безобидните.

Айде, оставям те, че нямам вдъхновение да питам.
Всъщност... хубаво, дежурните:

Една жена винаги трябва...
Една жена никога не трябва...
Един мъж винаги трябва...
Един мъж никога не трябва....

И ако не са те питали - коя зодия си?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти с although
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2009, 11:07 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
Една жена винаги трябва... да е наясно с това, което иска. Трябва да си знае цената, но не и да злоупотребява с нея. Където и да е, в отпуск, на планина или на плаж, винаги трябва да е красива. Накрая едно леко цитатче: Жената трябва да е "неизчерпаем източник на сладост, която той е опитвал, и все пак винаги да му се струва, че я вкусва за първи път." - Джек Лондон - "Лунната долина"
Една жена никога не трябва... да се самоизтъква, както и не трябва да подчертава превъзходството си, ако има такова. Не трябва да бъде студена и безчувствена, не трябва да говори или да пише вулгарно! Никога не трябва да изпада в прекалена меркантилност...
Един мъж винаги трябва... да е решителен, да внушава увереност, да се поддържа. Мъжете винаги трябва да са непредсказуеми, тъй като няма нищо по-лошо от еднообразието и скуката!
Един мъж никога не трябва... да има собственическо отношение спрямо жената. Не трябва да се мисли за велик, не трябва да се оставя по течението...

Колкото до зодията ми - Риба съм...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2