MidwinterSun написа:
Кога си направи татусите? Кой беше първи? И как се реши да си направиш първия? А защо стигна до втория?
тоя на хълбока е по-стар, на врата е от тая година.. Татуировките ми не са направени, понеже искам да съм интересна на някого или щото е модерно.. дори хората, които са ми близки, най-добрите ми приятели, родителите ми и т.н. не одобряват, а аз съм единствената с такива. Татуировката е нещо, много свързано с моята същност, което си е само и единствено за мене, а да се изпише на тялото ми е начинът, който съм избрала, за да го изразя.. така че не е трудно да се решиш...

то си идва естествено...
Цитат:
Защо не те кефи вече татусът на хълбока? Не ми давай конкретен отговор, ако не искаш, просто... някакъв общ и с думи прости, така че да разбера.

може да бъде по-хубав. искам да бъде по-хубав. в никакви случай не го намирам за грозен, но предпочитам, щом имам възможност да го направя, да го направя по-красив. трябва да се стремим към красотата.
Цитат:
Предвид факта, че ще има форумен Биад, ще се появиш ли на него?
имам такова намерение, мда... *щрака с пръсти*

Цитат:
Колко точно котки имаш към настоящия момент? Знам, че е наличен Мартин, но освен това по снимки съм виждала един черен дявол, а мога да се закълна, че нейде из албумите фигурираше и трета котка

от година и половина котките в къщата( където съм израсла и където живея, когато не съм в софия) са 3 -
Коти а.к.а. Църна Маца, Раджа и
Мартин, който си е лично мой(намерих си го на Сливница в едни кофи за боклук

) и бива мъкнат навсякъде с мене (по автобуси, коли, къщи, апартаменти и вили, в гората и на село... навсякъде)