thegirl Здравей.
Привет
1. Колко яйца ще боядисвате за Великден?
302. А ти боядисваш ли яйца?
Всяка година се включвам активно в процеса!3. Имаш ли специална техника, шарка?
Не, не ме бива много, но поне се старая
4. Преяждал ли си с яйца около Великден?
Аз преяждам с яйца през цялата година, но както казах - опитвам се да ги откажа (то по-трудно от цигарите, тц тц)
5. А колко най-много си ял за 1 ден?
106. Обичаш ли козунак? Обикновен или с ядки?
Обичам много, ама без ядки и ако може малко шоколадец да има в него.7. А правила ли си козунак?
Не
8. Кои хора те дразнят?
Имена да давам ли?
Хора, които много си вярват, много парадират, фукат се щяло и нещяло, опитват се всячески да са център на внимание. Но най-много ме дразнят такива, които говорят само за себе си и обсбебват разговора. Това ми е нова непоносимост - направо получавам алергия, когато всяко изречение започва с "пък аз". Иначе не обичам и подигравателните, не обичам неоправданата жестокост (за оправданата нямам нищо против), не обичам всезнайковци. 9. А има ли нещо което те дразни в теб? Какво?
Много неща ме дразнят, ама за жалост трябва да се търпя, нямам избор
Жалко, че човек не може да се разведе със себе си. Ммм...не ми харесва това, че съм много емоционална и лесно се разплаквам. Значиии дореве ли ми се, без значение къде съм, не мога да спра и после се чувствам още по-тъпо, че съм се разциврила в метрото/СУ/пред входа
Най-много бих искала да променя това, че си противореча почти винаги. Затова и ми е трудно да се определя и опиша - каквато и харектеристика да ми хрумне, 100% отличителната черта ми е и противоположната й. Супер досадно е. Трудно ми е даже да го обясня, но намерих човек, който го е описал страхотно - Русо в своите "Изповеди". Жалко, че не сме се засякли във времето и пространството.10. Напиши първия въпрос, на който би отговорил с:
1) Да.
Пушиш ли?
2) Не.
Удряла ли си животинче? (и не бих никога)3) Винаги.
Влюбена ли си?4) Никога.
Правила ли си нещо екстремно?5) Любимото ми е!
Пиеш ли кафе?6) Не обичам.
Гледаш ли телевизия?7) Да, поне 2 пъти седмично.
8 ) Скоро не съм.
Пишеш ли?9) Просто ми се наложи.
Защо се промени?10) Форумът.
Къде пишеш първото, което ти хрумне?