Циндил-Пиндил написа:
1. Как виждаш България след 15 години?
2. Мнението ти за хората, готови на всичко за малко популярност/пари?
3. Колко са приятелите ти? А враговете?
4. Най-ценната ти материална придобивка? (спокс, няма да те обирам

)
5. Най-хубавото нещо, което ти се случи през последната една година?
6. Неосъществена еротична фантазия?

1. Честно казано, нямам представа... Прекалено много неща могат да се случат или да не се случат...

Но поне мога да се надявам, че ще сме започнали да се доближаваме до някакви "евро-" стандарти, ако, разбира се, самият ЕС го има дотогава

Както винаги съм казвала обаче, за да започне някаква положителна промяна в България, първо трябва да се промени манталитета на цели поколения, а това не става бързо...нещо като странстването в пустинята...
2. Тъжно ми е за тях, наистина...

Те дават толкова много от себе си, за нещо, което, обективно погледнато, не заслужава тази жертва, че накрая от тях самите не остава нищо
3. Имам неизброими познати, които обикновено наричам "приятели"...Но приятели, които да ме познават до болка и са готови да минат за мен през огън....хм, не знам дали имам такива....
Хора, които да не ме харесват вероятно също има....Но със сигурност са с пъти по-малко от тези, които ме харесват
4. Хах, с това ме заби! Най-ценна като сума, платена за нея ли? Или най-ценна в субективен смисъл за мен самата?
5. Открих отново себе си...след дълго дълго време! И не спирам да благодаря на съдбата за това!
6. Опитваш се все пак да ме "накараш да се изчервя", а?

По принцип се старая да не оставям неосъществени каквито и да било фантазии, защото при дълго пазене увяхват

Но специално тази има нужда от точно определен момент...и място....полянка насред Родопите...