Nikince написа:
Oле не мога, много ме радва как отговяряш...

Трябва да питам ОЩЕ

1.Има ли нещо, което си искал да кажеш на някого, но по една или друга причина не си го направил?
2.Кои са най-важните човешки ценности?
3.Футбола... гледаш ли го?
4. Често ли мечтаеш? За какво?
5. Животът е хубав защото .......
6. Любима книга?
7. Идеалът ти за жена.. нали все за любовта говориш

8. Пееш ли под душа?!
9. Кое е онова кътче на земята, което винаги си искал да посетиш?Защо?
Е, аз каквоп съм тук, нали да отговарям. Питайте, питайте!
1. Имало е, но повечето неща успявам да ги кажа. Всеки знае, че някои неща са много трудни за казване пред другите, пък то не е някакво сложно. Много хора забравят да кажат на своите приятели и близки, че ги обичат, че се радват да бъдат с тях, а дните си минават и живота заедно с това.
2. Ценности... Добродетели ще спомена.

Много важно е доброто отношение, признанието, смелостта да казваш истината, най-вече последното!
3. Спрял съм да се интрересувам от футбол много много отдавна.
4. Доста често си мечтая, дааам. Едни цветни такива странни места, возя се на цветен влак, с цветна музика, и с цветни хора. Това са от цветните мечти, когато съзнанието ми пътува в цветния тунел на мечтите.

А иначе си мечтая да обиколя света.
5. Животът е хубав, защото има и хубави мигове с хубави хора, защото има и хубава музика!
6. Любима книга нямам по принцип. Аз чета само нещо свъразни с географията по някакъв начин. Интересна ми е поредицата на Дейвид Хатчър Чаилдрес за "Изгубените градове", което всъщност са си пътеписи на един млад пътешественик обиколил света само с раница.
7. Идеал за жена нямам. Не е хубаво да се следват идеали, защото не могат да бъдат покрити изцяло и така няма се чувствам добре. Важни и тук са силната любов и истината!
8. Не пея под душа, защото не слушам, а и не обичам музика с текстове. Но пък здравата си тананикам мелодийки и семпълчета от любимите си парчета.
9. Аз го споменах при предната порция въпроси кое е това кътче - малкия индийски щат и бивша португалска колония Гоа, и по точно там Анджуна Бийч.