BagaturАнгеле, на първо място се пази здрав, тъй като това е необходима предпоставка за всичко останало. Пожелавам ти, пазейки баланса от емоциите и логиката, оттук нататък да имаш много нови поводи за пълно и неконкролируемо отприщване на серотонин и допамин! Честит рожден ден!
Благодаря ти, Боби!
Възнамерявам да положа всички разумни усилия да си доставям ударни дози от гореизброените органични психоактивни вещества!
Търговецът на кристалЧестит рожден ден, Ангеле! Бъди щастлив, вдъхновен и успяващ. 
Благодаря ти, Ели!
Надявам се да имам какво да споделя на извести тебе места, поддържайки те информирана за изпълнението на пожеланията ти!
MushmulЧестит рожден ден и от мен!
Имам едно мини подаръче за теб, дано скоро да се видим, за да си го получиш.Благодаря ти, Поли!
Следсесийното празненство ще си заслужава значи

Мини-подаръчето се надявам да идва в комплект с хипер-настроение
assaultЧестит рожден ден и от мен!
Пожелавам ти да си жив, здрав, да практикуваш успешно онзи метод със съня и да превърнеш в реалност Мечтите си, свързани с този живот.
Благодаря ти, непознати човече!
Ще гледам да Живея здраво, отклонявайки поканите на Морфей за разбиване на корта...

А за изживяването на Мечтите...се надявам на съдействие
sienteloЧРД, много здраве и щастие
Бъди вечно влюбен, все така очарователно харизматичен и изживей всеки един миг от живота пълноценно и щастливо според твоят уникален мироглед 
Благодаря ти, Силви!
Не вярвам да мога да те разочаровам, що се отнася до първата част от пожеланието ти

"Очарователно харизматичен" ще бъда, докато успявам да ви прелъжа, че съм такъв

А за Изживяването, което ми пожелаваш, ще почакам още малко
поне в това ме бива, за да може да стане по-сладко, в случай че ми се отдаде да го вкуся