11. Мислиш ли, че всички са цигани, дори и да не са? И защо?Мисля, че циганите са цигани. Тези, които не са цигани, не са цигани. Когато говорим за т.нар. "циганщина", употребявам други изрази...
12. Какво мислиш за страната си?Обичам я. Природата, хората, историята, всичко й обичам. Зверски патриот съм. Не и шовинист. Само тъпите мутри и ДС-совци не обичам. Доган не го броим към България.
13. А за държавата си?Не знаем какво е гражданко общество. Управляващите също не знаят. И никой не иска да знае... А оно си требе...
14. Мислиш ли, че демокрацията е тъпа?Мисля, че демокрацията е необходима. Мисли. Чети Амартия Сен. Преди това може и Аристотел
15. Каква форма на управление мислиш, че е най-добра за страната ни и защо?Демокрацията е необходима навсякъде. В България трябва да се позачисти яко...
16. Блондинки или брюнетки?Зависи изцяло от конкретната девойка.

Ако са блондинки - ЕСТЕСТВЕНИ!!!!!!!!
17. Всъщност, какви жени харесваш?Умни, красиви, чаровни, с чувство за хумор, с характер

Що, ти друг тип ли хареваш?
18. Разбрах за пристрастията ти към момичета, които изглеждат на около 14. Мислиш ли, че ще станеш педофил? И мислиш ли, че веднъж проходила вече не става за хвалене? :>Не вярвай на всичко, което прочетеш/чуеш

Но, да, вярно е, че сегашното ми девойче изглежда малко

А активните педофили са хора, залужаващи да ги пребият със собствените им крайници, да ги набучат на кол, да ги препикаят, да ги изгорят и пак да ги препикаят.
19. Ходил ли си с по две наведнъж и кога?Не съм. Не бих го причинил нито на себе си, нито на тях. Строго моногамен съм. Въздържам се от всякакви забежки, много съм отговорен в това отношение. Това не ми е пречело да задявам заети жени, разбира се

Ако толкова не издържам без чуждо, значи нещо много куца в актуалната връзка...
20. И като подхванах темата, до колко преброи?До безкрайност. Два пъти.