Solveig написа:
Здравей. :D
1. Подписът ти ми беше любимият тук, защо го махна?
2. От колко време познаваш Mитко /Lord/? Как се запознахте?
3. Аватарът ти - защо избра точно този?
4. Влияе ли ти езиковата култура на един човек при общуването с него?
5. Имаш ли любим разказ, на кого е и за какво става дума в него?
6. Самият ти пишеш ли / писал ли си някога?
7. Mоят подпис - придържаш ли се към подобна нагласа или по-скоро не?
1. Живей, за да се променяш, променяй се, за да живееш? Нещо подобно ли беше, че вече не си спомням ясно? Махнах го, за да остана без подпис известно време, за да почувствам по-добре какво и дали трябва да пише под мненията ми. В момента съм с подпис "Бъдете здрави. За повече здраве:
ways_of_the_force@abv.bg". Понякога се разделям с хората с пожелание за здраве. Временно съм го поставил тук и по някое време ще го заменя с подписа си от скайп: "An etiquette of devotion." Няма да върна стария, защото може тълкуването му е прекално свободно.
2. От седем години, запознахме се в гимназията. Докато играех тенис на маса със съученици, Митко редовно се натрисаше и така...
3. Това е "рицар на честта", коленичещ по време на молитва. Човек, следващ идеалите си, без да търси признанието на други хора. Той не изпълнява сложни ритуали, а търси истината, когато духът му е спокоен, уравновесен, единен. Избрах го, защото символизира сериозния, концентриран, всеотдаен, себеотрицателен човек, какъвто вярвам, никога не е излишен.
4. Много рядко ми влияе и то само ако изпитвам трудности в разбирането на това, което той или тя иска да ми сподели.
5. Нямам любим разказ.
6. Пиша и трия. Ако спра да трия, скоро ще имам книга :)
7. Да, напълно :)