М, аз пък мога да плувам, ама ме е страх от водата. Ха сега
е ти само дето нямаш 4 крака и опашка
Кои са най-важните предмети в обкръжението ти?портфейла, компа /по точно харда му /.. ако важността им се определя от проблемите които ще ме налегнат при възстановяването им
А кои са най-важните хора в обкръжението ти (имена изобщо не са задължителни)?семейството естествено .. е те не са ми точно в обкръжението но пък са ми най важните

.. иначе обкръжението се мени .. да кажем че единият ми съквартирант ми е партия последната година
Кои форумци ти правят силно впечатление като присъствие във форума и са способни да те накарат да отвориш тема, към която принципно нямаш интерес, само за да прочетеш тяхното мнение?аа отварянето на темите не зависи от това кой е писал вътре

горе в дясно има един линк "Виж новите мнения" там каквото излезе всичко подред

..
иначе особено пичитление ми прави Търговецът
С кои хора от форума би искал да се запознаеш, но още не си имал възможността?Маеве, Косе Босе, Жеймс
Натуралният шоколад също може да бъде сладък. Особено когато е в бонбон с комбинация с пияна вишна (снощи си купих една такава кутия и сега доволно я довършвам). Та, по тоя повод, обичаш ли пияни вишни?
оок щом може давай го насам

иначе в кутията с бонбони тия увитите в червеничко ги прескачам
Считаш ли се за шокохолик?хахаха

само шоко не .. по скоро сладко
Ако се считаш, да те приемаме в клуба? Аз съм основателят
оо имате си клууб

.. събирате ли се в някое тъмно мазе на по .. кашон шоколад

пишете ме за следващата сбирка
Какво е най-голямото количество шоколад, което си поглъщал наведнъж в живота си?хахаха това като го прочетох се почувствах нищожен

.. ти явно си от висшата лига

верно си те представих пред кашон шоколад
нямам някакви рекорди .. 10 ина мин за голяма милка това ми норматива .. е със сигурност мога да продължа ама вземам само по 1 от магазина че не се знае знае ли се
Кое е нещото, което не можеш да откажеш, ако ти предложат?хаха честно казано май няма нещо което да не мога да откажа .. ама и никой не ме е пробвал с
едно такова .. примерно