0. (Защото иститината е да се брои от 0) Възприемаш ли се като възрастен човек, или си още дете? Май съм някъде по средата.
1. Какво е нещото, за което си най-благодарна? Знам ли...не мога да посоча точно едно определено нещо. За това, че аз и близките ми сме живи и здрави, за това че имам около себе си толкова много прекрасни хора, които правят живота ми вълнуващ, за това че живея във времена, които ми предлагат възможности, каквито хората преди не са имали....Такива някакви работи
2. Ако беше АБСОЛЮТНО задължително да имаш достъп до самолет до 24 часа, какви са стъпките, които би предприела, за да си го осигуриш? Въпроса е на живот и смърт, и всякакви алтернативи са по-добри от това да не успееш да го осигуриш. Опиши подробно какво ще направиш и какъв ще бъде плана ти. Достъп до самолет..хммм...ми ще си купя билет и ще имам достъп

Не знам...явно трябва да измисля нещо по-креативно..ок, ще помисля още малко.
3. Точно колко яки са зайците? Зависи от гарнитурата.
4. Къде ще се намира човешката цивилицаия след 20 години? Опиши в толкова детайли в колкото можеш да си ни представиш. Първото, което ми хрумна е че ще съм с 20 години по стара...ужас! Иначеее не мисля че ще е мноого по-различно. Ще ползваме по яки компютри и ще се движим по бързо; ще гледаме 5D филми у дома си и ще ядем гадни храни; ще сме все така бедни и богати, здрави и болни, щастливи и нещастни; ще сме малко по-толерантни и вероятно малко по-затворени; ще сме победили някои болести, но ще са се появили други; ние тук в Европа ще сме свидетели на нарастващия поток от емигранти от юг и изток; ЕС вероятно ще се е разпаднал; петролната криза ще е в разгара си и съответно вероятно ще има няколко военни конфликта по този повод; Джъстин Бийбър ще има брада; .....за една книжка се сещам - "Третата вълна" на Тофлър:)
5. Пееш ли под душа? Миии, да.

Ама аз си пея не само там. Обикновено имам някоя песничка, заклещила се в главата ми и много често си пея, стига да няма наоколо хора, които да ми се смеят.
6. Намираш серия свързани и умерено големи стаи (например, общо 200 кв. м.) на 50 метра под земята в твои имот. Какво би направила с тях? Как са се появили там? Оооо веднагически се превръщат в щаб-квартирата
(това не знам с тире ли се пише) на форума, която от толкова време ни липсва. Ще събирам символичен наем от форумците за някаква поддръжка на мястото. Всеки ще трябва да донесе по нещо за да го обзаведем. Хубавото е, че има няколко стаи. Това означава, че ще имаме стая за музика и за чалга, стая за пушене, стая за изтрезняване, вероятно и стая за...усамотение да кажем.
Колкото до това как се е появило цялото това нещо там...хммм....Пра-пра-пра дядо ми го е създал и ползвал, за да крие там от жена си страхотното червено вино, което е правел и сега там са останали големи запаси от въпросния елексир, който ние ще уважаваме известно време...докато не свърши.
7. С какво артистично си се занимавала? С какво артистично би искала да се занимаваш? С нищо, ако не броим жалките опити за участие в училищни пиеси преди доста години. Считам се за абсолютно бездарен човек в това отношение. Предпочитам да се наслаждавам на хората, които си го могат, отколкото аз да се излагам.
8. По някакво стечение на обстоятелствата се оказва, че след инвазия на извънземните, ти си един от неколцината души, които могат да пилотират свръх-модерен изтребител, и тази техника е общо-взето единствения ни шанс срещу нашествениците. Без твоята помощ е 99% сигурно, че земята ще бъде унищожена. ОБАЧЕ, за да станеш пилот, трябва да се откажеш от тялото си и да преместят ума ти в компютъра на самолета. Ще се съгласиш ли? Защо ? Защо не? Ако да, какво би казала на близките и приятелите си? Моят мозък едвам се справя с телефона ми, който дори не е смарт. Не мога да си представя ситуация, в която ще управлява цял свръх-модерен изтребител. А и аз съм егоист...вероятно ще видя дали някой друг не може да свърши работата преди да се заемам с геройски дела
(тук си представих музиката от Армагедон
). А и защо въобще извънземните трябва да са враждебни?! Аз не се съмнявам в съществуването им. Ако искаха досега да са ни очистили...
9. На светско събитие си, където ще се раздават някаква форма на награди, и си поканенаа от един от класираните. Той пък взима, че печели наградата. Когато излиза да си я получи, казва че ти си свършила 90% от работата, и ти си тази която трябва да я получи. Ти обаче знаеш, че всъщност друг човек е главния contributor за труда, и ти не си направила почти нищо. Канят те да излезеш на катедрата. Ще излезеш ли, и ако да, какво ще кажеш? Приеми, че третия човек го няма там. Хъх, ми ще кажа, че не аз съм допринесла за нещото и не мога да приема наградата...
10. Каква искаш да станеш като порастнеш? Магьосница