Creed написа:
1.Кой ти е любимият съфорумец?
2.А най- неприятният?
3.А най-забавният?
4.Какво ти е мнението за декана на ЮФ?
1. Нямам такъв... ама има много, дето си ме кефят
2. Единият е познат в две форми, като предходната беше по-дразнеща, а другият имаше бикче на аватара
3. Всички ме забавляват
П.П. Истината е, че не обръщам чак такова внимание
4. Ами... как да ти кажа... колкото и да си мислите, че е субективно - лошо е. Преподаваше си по своя ред, а не по конспектът, който ни бяха дали в началото. В края на семестъра изведнъж отиде в командировка, когато трябваше да се разберем какъв ще е финалният вариант на конспекта. В резултат на това в края на семестъра колегата му каза, че ще се изянси кои въпроси отпадат и кои са новите, но това стана 3 дни преди изпита. Имаше въпроси, които не ги бяха преподавали и ги нямаше в учебниците им... Освен това си нагласихме изпитите през сесията и деканът каза, че ще се съобрази с нас. Бяхме си го оставали за накрая, а другите изпити ги сложихме в началото. Изведнъж деканът каза, че тогава ще е "зает" и го преместиха за 11ти... Така на 20ти на някои колеги сесията им свърши, макар попринцип да продължава докъм 8ми. И всичко това си овенча с изпита - падна ми се един от тези въпроси. Седнах при него, той ми отвори книжката и тя се откъсна от корицата... Извиних му се 232131231 пъти, но той беше адски ядосан. (тук е мястото да отбележа, че дори имам подвързия на книжката). Та разказах си първия въпрос и му обесних накратко какво е положението с другия. Попитах го дали да импровизирам или той ще ме насочи и той се ядоса и през цялото време (15-20минути на този въпрос) само се мръщеше неодобрително и въпреки въпросите ми "Какво искате да ви кажа" той отказваше да ме насочи - резултатът е ясен за тези, които са ходили на ОТП
П.П. Да не говорим като цяло за отношението му (Пр.: Според проф. Колев студентите трябва да поискаме от американския посланник да преместят бригадите, а не да им искаме на преподавателите да ни изпитват по-рано!)