Ще отговарям избирателно тая вечер, че нещо ме дразните с тези нападки в темата ми.
Scorpion написа:
1)Вие не знаете ли, че този форум не съществува и всичките тук сме си въображаеми другарчета?
2)Или напротив - това е истинската реалност, а всичко извън форума е заблуда? Дали просто не сме избрали червеното хапче ---------->
http://www.youtube.com/watch?v=te6qG4yn-PsLord, кой от тези два варианта би предпочел? А кое хапче?
It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нарочно цитирам целия ти пост, защото ме кефи замисълът, а отделните части самостоятелно губят смисъла си.
Форумът е толкова реален, колкото е говоренето по телефона, разговорите тет-а-тет, писмата, телеграмите, чатовете и изобщо всички останали начини за комуникация. Техниката се развива, хората не. Те се държат на живо, така както във форума, говорят по същия начин и изразяват подобни идеи. Никого не съм делил хората на "форумци" и други, ми това е все едно да ги деля на такива, с които говоря по телефона и такива, с които говоря само на живо. Форумът е средство (и чума, но това е друг въпрос).
Относно оплакването ти, че помежду си се държим "свежарски" - съжалявам (всъщност не ми пука, ама така е лафа), че те дразни, но във форума се отнасяме едни към други така както навсякъде другаде. И тъй като в "истинския живот" сме си близки, държим се като такива и тук. И е съвсем нормално с човек, който ти е близък да се държиш по-отпуснато. Ей това е нашто "свежарство".
Цитат:
Просто вие превръщате темата в автореклама...
Бил съм и страничен наблюдател на форума и зная, че наистина се оставя такова впечатление, но не е целен ефект - просто мястото е публично и всичко се вижда. Ама не върви да се държим сковано като девица през първа брачна нощ само защото на някой му се струваме елитарни. Каквито не сме. Точно обратното.
Цитат:
Митко да каже дали съм връщал хора
Не си бре, Кире. Бтв като ти гледам въпросите, няма да получиш отговорите, които очакваш, ама това е яко, защото ти не си и очаквал да ти дам отговори, които очакваш.

Scorpion написа:
Хах, не, благодаря. Definitely not where I stand
Не се заричай. Форумът е чума.
Хах, току-що за шръв път през цялата си форумна кариера изтрих мнение. Верно е опияняващо, вече влизам в положението на модераторите.