Гледам, по-нагоре - пак признание.
Само не разбрах "пичитлението" със знак + или - е, след като не фигурирам в отговора на долния въпрос. Ееееениуей.
ее мъ кък

викам чек да видим кого да погъделичкам по самочувствието

.. с + естествено

Тебе не съм те питала стандартните:
не обръщаме внимание на винаги/никога и
1.Една жена винаги трябва..... да е дама в обществото и мръсница в леглото .. и да може да прави мусака
Една жена никога не трябва..... ако може горните на никого не му пука какво има тука

.. само да не изневерява
Един мъж винаги трябва..... да е кавалер .. и да чука добре .. а и с чувството за хумор естествено
Един мъж никога не трябва..... философства .. да става приятелка .. да се отмята от дума
И още малко:
2. Два минуса дават ли плюс в живота?по скоро са начало на редица клоняща към
-∞
3. Имаш ли натрапчиви сънища? Кошмари? Повтарящи се сюжети? Изобщо, има ли нещо по-специфично около сънищата ти, което би споделил (последното условие е заради собствената ми почти пълна невъзможност (и абсолютно нежелание) да говоря за моите такива).не .. спя като пън

рядко сънувам а като се случи ако не направя усилие да си припомня какво съм сънувал до минутка вече съм забравил всичко

.. това го открих като 1 2 пъти ми се "хващам" през деня да имам нещо като дежа ву и се сещам че видиш ли сутринта сум сънувал нещо

.. буквално се получава като по филмите дето се връщат няколко часа назад
4. Наскоро във Фейсбуук мернах група, кръстена "Не ме е яд, когато ме лъжат - яд ме е, когато мислят, че им вярвам." В тоя ред на мисли - как реагираш, когато очевидно те правят на глупак и изнагляват дотолкова, че хем те лъжат, хем очакват да им вярваш и, общо взето, те вземат за канарче?
няма нещо дето да мразя повече от лъжата .. може би само изневярата я конкурира

.. зависи .. кой те лъже за какво те лъже колко често се е дънил преди .. примерно единият ми съквартирант е .. не знам .. имам чувството че е болен просто няма нещо дето да не се пробва да те излъже .. ама за всичко .. направо уникално

от това в колко часа е станал сутринта до това че ще си купува кола .. първите няколко пъти му се хващах .. после го питах що мъ прай на идиот .. вече като ми говори отварям канала м/у двете уши и пускам от едното през другото .. от време на време кимвам одобрително

за тия дето очевидно ме лъжат е репликата за мармота и шоколада .. вече от тях зависи .. имат шанс да го обърнат на майтап .. могат и да продължат да ме мислят за канарче .. ако решат да настояват им се трупат черни точки .. а има случаи в които даже да знаеш че те лъжат е хубаво да се направиш че вярваш
5. Има ли смисъл, когато няма значение?абсолютно никакъв
6. "Селянинът с колелото" или "господин за един ден"?
7. "Да обичаш на инат" или "забравете този случай"?
8. "Дами канят" или... "нощем с белите коне"?
ехх за съжаление нашенското кино ми е доста непозната територия

ако поправя пропуските за следващите Р&С ще те имам предвид
9. Подреди следните от най-неприятното към... най-малко неприятното, да речем (в случаите, в които има разлика, може да разделиш ситуациите на такива, в които си просто свидетел на подобно поведение и, съответно, такива, в които си пряко засегнат от него): скъперничество, прахосничество, нечистоплътност, лицемерие, лъжа, злословие (по адрес на трети човек), изневяра, особено фриволно поведение с представител на противоположния пол (ако и двамата са свободни и, съответно, ако единият от тях е зает), безпричинна грубост, боравене с множество стереотипи и предразсъдъци, употреба на псувни и прочее (мръсноезичие). изневяра, лъжа
злословие, лицемерие
нечистоплътност
грубост, фриволно поведение(З)
мръсноезичие(Ф)
стереотипи и предразсъдъци
скъперничество, прахосничество
мръсноезичие(М)
фриволно поведение(С)
тия дето не ме засягат пряко са същите с разликата че грубостта и мръсноезичието(Ф) минават на първо място
където (М)и(Ф)са за това дали съответната уста е мъжка или женска
Ей такива глупости ми се въртят из главата по никое време. Шанс.
Имаш късмет, че си още сравнително нов и няма да те караме да правиш филм с форумци.
оок имаме сделка пък аз обещавам да не те карам да решаваш интеграли на твоите Р&С