Longbow написа:
Здравей, Bety_!
Здравеееей!
1. Коя е песента, която може да те разтопи?
Не е една, но при така поставения въпрос: Patrice - Always you2. Къде намираш толкова Щастие?
А кой ти каза, че намирам...
3. Кога ще се наспиш достатъчно, за изпълнението на SW-проекта?
Не е въпрос за доспиването, ами като се отложи толкова във времето и си изгубих ентусиазма.
4. Четири мои характеристики, които уважаваш.
Прямостта ти и умението ти да поставяш на място когото и когато трябва.Четири мои характеристики, които ненавиждаш.
Ненавистта е много силно чувство, а негативните такива не водят до нищо градивно => няма такива характеристики.Четири мои характеристики, които харесваш.
Виж един въпрос по-горе + способността понякога да се показваш външно непукист за някой неща.
Четири думи за мен.
Преданост, Вяра, Гордост, Струна.5. Каква е разликата между „обсебване“ и „отдаденост“?
Отдадеността е доброволно обсебване. А обсебване е някой да заема изцяло времето и мислите ти. садизъм е да се опитваш да обсебиш някого, който не иска да бъде обсебен.6. В тази връзка: можеш ли да си представиш да допуснеш да бъдеш „обсебена“? Защо?
Да, мога да допусна да бъда обсебена, т.е. да позволя. Насилствено обсебени могат да бъдат само слабохарактерни и несмели същества.7. Сърцето ти - награда, или подарък?
Подарък - мое е решението на кого да го дам и не може да бъде спечелено с никакви усилия, ако го няма онова нещо. Но иначе усилията биха му помогнали да се убеди, че е постъпило правилно.
(Ооо, всъщност тук стана много объркано и не знам дали някой ме разбра какво казах...)8. „Завинаги“ (не стихотворението) има ли срок на годност?
Обикновено да - малко са непреходните и непроменимите неща.9. Вярваш ли? В какво?
Вярвам. В себе си - това е може би най-важната вяра. Вярвам и в силата, която следи за поддържане на равновесието в природата и в живота изобщо - в този смисъл вярвам и във възмездието. Щастлив трябва да е този, който може да си позволи истински да вярва в хора - аз лично изпитвам дълго такава вяра.И като стана дума - идентифицираш ли се с тази[/color]
„Вяра“ (от любимият ми български поет)? Ако не себе си, кого виждаш такъв?
[color=#000080]И аз много го харесвам като поет. Но не мисля, че това е стихотворението, което е описва най-добре, макар и да е пълно с много мои истини. (Само не питай "А кое е?", защото истински ще ме затрудниш.
)10. Имаш 10 минути живот...оооот...сега... 600, 599, 598, 597, 596, 595, 594, 593, 592, 591, 590, 589, 588, 587, 586, 585, 584, 583, 582, 581, ......., 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... Какво направи за тези 10 минути?
Ако за цял живот не си направил нищо значимо, няма да успееш и за последните 10 минути. А ако си направил - не са толкова важни тези последни 10 минути.
11. От какво най-малко се страхуваш?
Доста труден въпрос... От себе си - защото знам, че дори да взема погрешното решение, по-нататък това може да се окаже благоприятно за развитието на нещо друго.12. Има ли друга Любов, освен безусловната (не говоря за Обич)?
За мен не.13. Доколко самозаблудите са лечими?
Доколкото човек има волята и смелостта да се изправи срещу себе си и убежденията си - за да установи, че всъщност не са негови, а нечии други.14. Каква е посоката на вектора според теб? Този, с начало
онази нощ...
Зависи в коя равнина го разглеждаш.
По-скоро бяха няколко колинеарни.15. Можеш ли да дефинираш „дом“?
Мястото, където се чувстваш сигурен и спокоен. И е жалко, когато това не е вкъщи.16. Разкажи ми/ни романтична история (и да си я измислиш може), моля те!
Ще си помисля до края на седмицата - нали знаеш, трябва да ми дойде вдъхновението.
Благодаря ти за отговорите!
А аз на теб - за въпросите.