Vintersorg написа:
Здравей, Пич-е,
1. Защо според теб чалгата все повече губи позиции пред рока, който отбелязва завръщане в последните години?
2. С какъв успех е дипломата ти за завършено средно образование?
3. Какво мислиш за хората, които не харесват чалга?
4. А за онези, които не харесват теб?
5. Как се чувстваш във форум, в който имаш само един другар по музика?
6. Какво мислиш за Азис?
7. А за детенцето, което отглежда той?
8. Каква е най-голямата поука за света от Втората световна война?
9. А за България?
10. Какво мислиш за Пражката пролет?
11. А за Пражката шунка?
12. Четеш ли книги?
Първо една леко уточнение,понеже виждам,че масово се ползува думата "чалга"

Чалга е турска дума и означава турска,арабска,мюсюлманска и тн...музика.Аз чалга не слушам

Излишно е да повтарям по 09389486 пъти,че слушам гръцка и сръбска музика и малко румънско

Кавърите в Payner Music са гръцки,сръбски,румънски

И арменката да го прочете това внимателно и да не ми задава тъпи въпроси със своята дружка Ira_dei
1-За България ли ми говориш?Можеш ли да ми дадеш конкретен пример,освен недоразумението music idol 2?Какво завръщане отбелязва?Някакви нови групи появиха ли се?Когато някакви рокаджии или още по-малко метъли направят в България турне с мащабите на турнето на Payner Music,при това 5 последователни години,тогава ще кажеш,че"чалгата губи позиции пред рока"

А, и когато направите поне 5 такива телевизии и още 982794387 списания

,които да се изкупуват още на първия ден

И дума не може да става за сравнение
2-5.69.
3-Вас ви дразни не толкова самата музика,колкото това,че тя е най-разпространената в България.(Факт

).Момичетата страшно завиждат на красивите жени(станах специалист по женската психика покрай тая филология).Винаги нещо се пънат да намерят негативно в жертвата,за да се почустват те по-силни.Голяма комплексарщина.Аз слушам плюене само към певиците,за музиката много рядко става дума

Не виждам абсолютно нищо лошо една млада,красива жена с изящно тяло да се показва.Ами ще се показва.Като не е прасе,ще се показва

Няма да се забражда като монахиня

4-Смешни са ми хора,които "ме познават" толкова добре само от форума
5-Така тука мога да се отплесна.Както навсякъде другаде в страната,така и тук фолк феновете са най-многобройни,четох и темата с музиката на кандидатстудентите,лично ще си направя труда да й направя статистика.Поп-фолкът е най-срещан от няколкото страници,които четох.Лично познавам няколко потребители,които слушат пак поп-фолк,но не им се занимава с такива като вас

Цялата "управа" на форума се състои от някаква метълска дружинка приятелчета,които правят всичко възможно да си повярват,че форумът е метълски.Как пък не

Форумът не се състои от 10 или макс 20 метълисти,за които тоз форум е втори дом и киснат всеки ден тука и имат по 802950983408973492875 мнения

Има и няколко госпожици "чалгарки",които гледат да минат метър,като не влизат в обичайните спорове,за да си нямат проблеми с никого.Не желая да ги коментирам тия фурнаджииски лопати.
6-Не го слушам,но предаването му е прекрасно

Гледа ли Тома,когато му гостува?Довечера гледай някаква метълска банда при него.Мазнят се хората,какво да правят,като няма иначе къде да се покажат.
7-Да е живо и здраво
8-Че първата е била по-жестока
9-Нямам си идея.
10-Нищо
11-Пак същото.
12-Да чета много книги,при това на френски