От gogigagagagigo
1. Разкажи ни за най-сконфузният момент който си преживял? не ми идва нищо на главата... какво ли не съм преживял, че да се притесня особено от другите за нещо

това че седях на два крака на стол при зам. ректора по информационната дейност в компания с целия експертен съвет по внедряване на новия сайт на СУ и новата информационна система + хора от фирмата, която прави дизайна на сайта, и стола взе че се счупи и аз се намерих на земята, не ме впечетли прекалено

- мисля че зам. ректора изглеждаше по-притеснен.
2. Опиши интересите си: хубава компания и добри приятели, разходки, компютри (кога ли ще ми писнат), пътувания, всичко различно от обикновеното и ежедневното, екзотични неща - кухня да речем, книги - ще се побъркам, ако не почета поне малко, особено ако деня е от най-обикновените - ставане, транспорт, работа, транспорт, ТВ, лягане... хубавата книга понякога е единственото нещо, за което съм щастлив, че е дошъл нов ден.
3. Кафе или чай, защо? Чай, защото кафето си е дрога. Не искам да съм зависим от нищо. За една усмивка понякога мога да ида до края на света, но да стана от леглото/стола и да ида да си купя кафе или цигари - никога. И нямам желание да ме боли глава или да се чувствам дискомфортно, или да ми се спи само защото не съм си взел дозата.
4. Какво смяташ за Любовта, вярваш ли в нея, опиши как я чувстваш, и има ли специална девойка в момента ? Вярвам в любовта, и това за мен е най-хубавото, което може да се случи на човек, стига любовта да е наистина взаимна. Ако не е - тогава е доста лошо, макар и винаги да минава накрая. Последната ми любов беше две години и половина, макар и не всичко да вървеше идеално през цялото време (затова и свърши), беше най-хубавото време за мен. Дори и само това да си имам някой до мен за гушкане нощем (различен от Съни), да има някой който го е грижа как е минал денят ми, за който да мога да правя различни хубави неща, които да го радват, и да се радвам и аз за това. Любовта за мен е това, което те кара да бъдеш по-добър, което осмисля живота. За мен работата не е смисъл, както и парите не са - взимаш ги, даваш ги. Ако имаш някого до теб, заедно и с малко пари ще бъдете щастливи. Ще ми се в любовта да няма място за егоизъм - да е нещо къто безкрайна борба, с изравнени сили, и без мръсни трикове (или поне не прекалено

), да даваш на другия повече. И какво ли още не мисля и чувствам по въпроса... И предполагам не само аз, което ме прави щастлив.
5. Дай ни пример за добър анимационен сериен филм? Напоследък гледам само нерисувани сериали. Пиратите от Черната вода харесвах едно време. Знае ли го някой... Плюс Том & Джери, Брзи Гонзалез, филмчето за бързото птиче дето койота само го гони, Декстър... Знам ли още какво...
6. Каква музика слушаш, любима група, изпълнител? Слушам всякаква музика. Предимно рок, но и всичко останало. Не мога да се огранича само с една група или изпълнител.
7. Какво ти е мнението за караоке ? Харесвам - юни месец в Полша почти всяка вечер си правихме. Аз си свалих и няколкостотинмегабайтна колекция от всякакви песни. Само трябва да я метна на компютъра у дома и може някой ден и домашно караоке да направим.
8. Би ли отишъл, ако направим форумна на караоке, особенно след като аз ще изпълнявам тази песен: Bee Gees More than a Woman Бих
9. Импулсивен ли си, мозъка или сърцето те води? Сърцето за мен е най-важното, макар че понякога (да не кажа винаги) много мисля и или нищо хубаво не измислям (както доказва практиката) или нищо не правя... Кофти си е понякога цяла нощ да не спиш зарад мисли и накрая нищо...
10. Мението ти за мен (клише)? Мисля, че си добър човек. Мисля, че донякъде си приличаме в това което сме и което правим. Мисля, че не би минал през никого, за да постигнеш нещо за себе си, което е доста ценно според мен (дори и да не помага особено в живота).
11. А а останлите хора с които се познаваме от форума? Харесвам ги. Понякога не знам доколко се вмествам в картинката, но предполагам това е, че все още има доста да научаваме един за друг. За което само желание стига

.