ники написа:
Здрасти, съжалявам, ако повторя някой от предишните въпроси, ама аз рядко ги чета?
1. От кой град си?
2. Как ще празнуваш Нова година?
3. Какво ти е мнението за дискотеките в Студентски?
4. А за хората, които ги посещаваме?
5. Пиеш ли?
6. А всъщност смяташ ли, че пиенето е порок?
7. Секс за една вечер би ли правил?
8. С кола, пеш, с градския транспорт или с колело?
9. В чужбина би ли живял?
10. Защо thedarksite?
11. Любим филм имаш ли?
12. А кое предпочиташ: кино, театър или един хубав мач?
13. Левски или ЦСКА?
14. Предпочиташ да практикуваш или да зяпаш спорт?
15. Колко пъти на ден ядеш?
16. Сутрин кафе?
17. Какъв ще станеш като пораснеш?
1. Бургас
2. Ще бъде на голям купон, ама още не сме избрали място с компанията

То последните 5-6 години без една само така си прекарваме Новите Години и се получава много добре
3. Каквото ми е мнението за дискотеките където и да е: готино място да отида с компания да се позабавлявам, но не за постоянно, а и в повечето случаи има много олигофрени там, които могат да ти развалят вечерта

4. Това е труден въпрос, има хора и хора, които ходят на дискотека. Принципно това, че някой ходи на дискотека не може да бъде определящо за същността му, но в някои случаи може
5. Дам, случва се

Но гледам да не прекалявам

6. Зависи от това колко пие човек... може и да се превърне в порок, когато прекалим с него, и то не един път ^^
7. По-скоро не...
8. Предимно пеш, но ако закъснявам, с такси или градски, което ще ме закара по-бързо

9. Замислям се за това често... може би бих, но все пак заживея ли в чужбина започвам почти от нулата - никакви приятели, никакви връзки, нищо... може би единствено ако някой заживее с мен в далечното бъдеще... тогава бих се опитал ^^
10. Това дойде от далечното време, когато си писахме по мирката

Исках да напишатогава the Dark Side of the Moon - албума на Pink Floyd, но не стигна място, та го съкратих на theDarkSide... един ден от бързината бях сменил d с t на Side, един ми обърна внимание на това, тръгнах да го сменям, обаче той ми писа, че така е по-яко

И така си остана
11. Много са, любим наскоро ми стана Stranger Than Fiction, също и Името на Розата, Underground, Като порасна ще стана Кенгуру... бе много са, ще пропусна определно много ако тръгна да изброявам

12. Театър определено. Кино ако е с компания, сам не бих отишъл. Мач също, но много по-рядко, и ако си заслужава
13. Нито единият, и двата не ме кефят
14. Да практикувам, става ми тъпо да гледам някой спорт, след като мога да отида и да играя същия спорт ^^
15. Ми до 3 пъти, рядко повече, но се случва
16. Нем, не обичам и не пия кафе

17. Откровено казано не знам... само времето може да каже

Но определено се старая да стана по-добър човек от колкото съм сега, а и по-готин също