1. Защо точно "Дъждът върху лицето"
Защото едно време бях много запалена по всякакви индиански истории и изобщо от всичко свързано с тях. Пък и ми звучи добре.
2. В Ректората ли учиш? Защото един път двамата с Ваня те видяхме да чакаш на спирката на 280 на "Шипка". Та...какво учиш? Да, в Ректората, и аз си спомням, че онзи ден ви видях, ама не бях 100% сигурна.. Уча Италианска филология, 2 курс съм.
3. Имаш ли любим актьор, поет, писател, певец. Каква музика слушаш?Актьори чак любими нямам.. Може би Ал Пачино, Де Ниро, харесвах много Стивън Сегал, Никълас Кейдж.
Любими поети са ми Яворов, Вапцаров, Назъм Хикмет, Неруда, Лорка, Емили Дикенсън, Робърт Бърнс... тези чета най-често, иначе има и други, които ми харесват. От писателите, напоследък имам нови любими... преди харесвах най-много Карл Май, сега съм на вълна италианска литература: Сибила Алерамо, Сузана Тамаро, Феранте, Моранте и тн, от българските предпочитам исторически романи.
Виж за певци много мога да ти говоря, Челентано, Мина, Де Грегори, Рино Гаетано, Антонело Вендити, Бальони, Батисти, Миа Мартини, Пино Даниеле, Джино Паоли, Джорджа.. със сигурност изпускам някой. От около 3 години слушам предимно италианска музика, но съм фен и на латиното, ретрото (60', 70'), ABBA,

... нещо започнах да харесвам и джаз.. та в общи линии е това.
4. Ако трябва да се представяш тук за първи път и никой не знае нищо за теб - как би се представила в три изречения. Общо взето - какво смяташ за най - ценно в теб.Цели три изречения... Аз съм момиче с приключенски дух, което знае как да живее и има ясни идеи какво иска да постигне. Най-голямата ми страст са изкуството и езиците. Влюбена съм в любовта.
Най-ценно... не знам кое е най-ценно, предполагам, че в едни ситуации ценно е едно в други- друго. Може би, това че винаги успявам да съм себе си.
5. Имаш ли недостатъци? Какви?Ужасно много.. Амиииииииииии

доста ме мързи понякога, не мога да контролирам чувствата си, липсва ми всякаква дипломация, доста съм ревнива...
Мерси.
Аз благодаря за интереса