Търговецът на кристал написа:
Яяяяя, чий ред бил дошъл...
Я, вярно, каква изненада
1. Timber иска от теб хайку. Аз ще те озоря с разказче от точно 16 изречения - да, да, за същия тоя пропил се часовникар. Давам ти време да си помислиш, ама ще си го търся като наследство, да знаеш.Ще се възползвам от времето за размисъл (:
2. Довърши следните:
- Една жена винаги трябва... да бъде на ниво (като поведение). Не в смисъл да се държи стилно, като дама и пр., а просто да се отнася с уважение към себе си и да си личи, че се самоосъзнава като жена.
- Една жена никога не трябва... Ух, тук ми се иска да кажа нещо остроумно в стил Оскар Уайлд, но нищо не ми идва на ум. Не се сещам и за някоя готина сентенция, която да цитирам. Затова ще отговоря по-късно (:
- Един мъж винаги трябва... да пази самообладание.
- Един мъж никога не трябва... да се кара с друг мъж заради жена.
3. (тия "или-или" са със заглавия на български филми, но ги тълкувай по-широко, моля - подсказвам само откъде идва формулировката, в случай, че не си ги гледал/чувал): - Да обичаш на инат или забравете този случай? - Хах, ами то човек или обича или не, на инат не става. Ако трудностите пречат на любовта - значи тя не е истинска, а ако не пречат - значи инатът не е истински :Р Но ако трябва да спра да си чеша езика и все пак да отговоря - преди време може би бих избрал първото, но сега, ако е наистина възможно случаят да бъде забравен бих предпочел да го забравя, вместо да го помня на инат (:
- Любовното лято на един льохман или бал на самотните сърца? - Все ми се случва второто, затова бих предпочел първото :Р
- Мъже в командировка или дами канят?
- Зависи от дамите и от това къде е командировката

Но като цяло приятелите ми имат приоритет спрямо жените, така че "мъже в командировка".
- С особено мнение или с дъх на бадеми? - "Особено мнение" е твърде общо, не бих рискувал с него, хаха. (: А "дъх на бадеми" определено звучи съблазнително
- Необходимият грешник или тихият беглец? - Първата роля звучи привлекателно, но съм твърде добричък за да я играя и по-често се оказвам във второто положение
- Момчето си отива или не си отивай(!)? - Понякога едното е по-добрият вариант, понякога другото. И все пак... "Не си отивай"
- Спомен или игра на любов? - Спомен за игра на любов :Р
- Страстна неделя или година от понеделници? - Хаха, не обичам понеделниците, а година от тях ще е някакъв кошмар! Страстна неделя.
- Любовна терапия или не се мотай в краката ми? - Не се мотай в краката ми.
- Солистът или приятели за вечеря? - Е, то не може нито само едното, нито само другото
А, да - най-добрият човек, когото познаваш...?Хм, майка ми, предполагам. Поне по отношение на хората, които обича. Иначе като цяло ми идват по-скоро определения като "толерантна", "тактична", "морална", но то това не е съвсем същото като "добър". Иначе като, хм, "цялостна доброта", в смисъл добронамерено отношение към света може би една колежка или пък майката на един приятел.
И последно (засега) - опиши 5 важни за теб хора с песни. Може да казваш каква е връзката ти с тях, може и да не обясняваш.Труден въпрос :Р
Сестра ми - Ministry - Jesus Built My Hotrod. Не че самата песен я описва по някакъв начин, но като я слушам се сещам за нея (: Също ... Pistols - My Way, нещо на Mark Foggo's Skasters...
Баща ми - него по-скоро мога да го опиша с групи - Пърпъл и Цепелин, хаха
Майка ми - пак не ми идват конкретни песни. Bee Gees и нещо латиноамериканско, да кажем Juan Gabriel.
Марто (един от най-добрите ми приятели) - Уикеда - А ние двамата с Боби пием кафе, Уиски с фъстъци, Затова, защото..., също и някоя песен на Tankard (например We Still Drink the Old Ways

).
Ух, още един... не, че нямам хора, които са ми важни, просто е трудно да се спра на някого. Мога да опиша общо колегите си (поне тези, с които се виждаме най-често), хаха - Saxon - Party Til You Puke
Благодаря - баш драго ми беше 
Моля, на мен също :Р С "или-или"-тата си заслужи виждането на по бира