Дата и час: 17 Яну 2026, 15:30

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти: Smoking Mirror
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2010, 15:23 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Още една тема към колекцията, Вии сте!

you've arrived at panic station!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти: Smoking Mirror
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2010, 21:44 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
:twisted: :twisted: :twisted: Почвам те!

1. Смяташ ли се за религиозен човек? Коя религия (или религии) стои най-близко до личното ти световъзприятие и защо?
2. Избрай 5 филма, които си харесал напоследък, и защо - съответните идеи, актьорски състав и т.н., които са те впечатлили.
3. Любимо митологично същество? (без значение от коя митология)
4. С колко души от форума можеш свободно да споделяш лични неща?
5. Как си представяш идеалното място, на което би живял, ако можеше?
6. Кои са следващите 3 книги в to-read списъка ти?
7. Впечатлил ли те е наскоро някой автор - и ако да, то с кое произведение?
8. С какви долни гащи си в момента? (sorry... не се въздържах!! :lol: )
9. Ако бъде обявена война на България, ще останеш ли да се биеш за родината или ще предпочетеш да емигрираш?
10. Препоръчай ми някое твое любимо вегетарианско ядене, приготвяно из софийските кръчми/пицарии/ресторанти :P
11. Преди да подариш цвете на жена, информираш ли се предварително кои са любимите й цветя?
12. Посочи 5 произволни личности от форума, на които се възхищаваш заради техни 5 произволни качества от каквото и да е естество.
13. Какво най-много харесваш у себе си?
14. Още ли си убеден, че правото е най-подходящият за теб избор и защо?
15. Какво е мнението ти за т.нар. "open relationships" и смяташ ли ги за по-добри от другите в някои отношения?
16. Кое е най-позитивното нещо, което ти се е случвало напоследък?
17. Би ли си направил татуировка - каква, къде, защо?
18. Кое е най-милото нещо, което някога си правил за жена?
19. Кое е най-милото нещо, което някога си правил за/с мъж? :lol:
20. Липсва ли ти нещо в живота, за да бъдеш напълно щастлив?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010, 01:47 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Гошко,

Драла ли те е котка по задника? :pirate:
Как се чувстваш спрямо факта, че някои потребители тук си знаем кътните зъби, кирливите ризи, долните гащи, сливиците и пр.? :sign10:
Щастлив ли си? :|
Как мислиш, че можеш да бъдеш щастлив вбъдеще? :scratch:
Забелязал ли си, че Васил е опразнил всичко и в помещението има само една стълба? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010, 01:55 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Благодарил (а): 182 пъти.
Забелязах, че от много-много време бях на второ място в класацията и се чудех кога ли ще ми дойде моят ред.

Вал, по принцип нямаше да ти отговарям толкова бързо на въпросите. Щях да изчакам още ден-два да видя дали ще има интерес към темата (съмнява ме, предвид че ми е за четвърти път и че новите хора не ме познават пък старите са ме питали вече квото си искат оп 18 пъти всеки), ама ти така ме изкуши с тоя осми въпрос, че нямаше как да не почна. Щото утре нямаше да мога да ти отговоря по същия начин :Д

1. Смяташ ли се за религиозен човек? Коя религия (или религии) стои най-близко до личното ти световъзприятие и защо?
Ем, опитвам се да бъда религиозен. Макар че съзнателно изпускам ходенето на църква по разни важни празници в последно време. Но е хубаво човек да бъде религиозен в днешното общество. Въпреки него. Освен това е важно.

Коя религия - ба ли я, де да знам. Сигурно православното християнство.

2. Избрай 5 филма, които си харесал напоследък, и защо - съответните идеи, актьорски състав и т.н., които са те впечатлили.

5 филма. Ми де да знам кое гледах последно. Дай по хронологичен ред отзад напред.

Алиса - ми някъв шантав филм. Хареса ми, макар че бях малко разочарован. Заради Тим Бъртънщината в него. И песничката на Аврил. Мноу е яка, леле. В началото не ме кефеше толкова ама като я пуснаха накрая на филма и много ми хареса.

От Париж с Любов - Много свеж филм. Джон Траволта е абсолютния изрод, пуска ЕБАХТИ лафовете, яко екшън и Люк Бесон. Много добра комбинация.

Имагинариумът на Доктор Парнасъс - емиии, доста философски са се опитали да го направят. Не е лош. Ама всеки трябва да си го интерпретира по негов си начин. За мене беше интересна история за приказката като остарял метод за възпитание плюс идеята на противопоставяне на въображението на пороците. Актьорската игра е невероятна на всички. А мацката, леле, мацката колко е яка. И е супер красив филма. И само краят е твърде захаросан според мене.

Аватар - някъв шарен. Покахонтас в космоса. Мишел Родригез е супер секси. Другото е Уърълд ъф уъркрафт в 3д вариант. Твърде много хайп около него. Всъщност е прекалено елементарен. Но след него всички решиха че са убер гъзари като правят 3д филми и сега ще ми направят и Сблъсъка на титаните 3д и ще ги изгърбя.

2012 - омега тъп филм. Ама омега.

Вярно, че въпросът беше кои са последните 5 филма, които са ме впечатлили, ама аз филми на компютъра рядко гледам. И обикновено ги гледам на кино или по телевизията. Пък по телевизията рядко могат да пуснат филм дето да ме впечатли и да не съм го гледал. Макар че по Нова са почнали да пускат някви зарибяващи филми късно в неделя. Оняден даваха третия блейд и се сцепих от кеф. Затова и едвам се сетих кои са последните филми дето съм ги гледал последно.

3. Любимо митологично същество? (без значение от коя митология)
Уф, де да знам. Толкоз много съм се изкривил с тия фентъзита, че не мога да си спомня някое истински любимо ми същество от някоя истинска митология.

Мдам, сетих се. Цицимими-те - звездните демони в Ацтекската митология. Това са всъщност звездите, които се виждат около слънцето по време на затъмнение и се вярва, че ако не се принасят достатъчно жертви те ще преборят слънцето и ще го разкъсат. Има и разни други апокалиптични вярвания свързани с тях.

4. С колко души от форума можеш свободно да споделяш лични неща?
Ми не много. Май сте ти и иво. В последно време май и евтим се включи към списъка. Просто в последните 2 години предпочитам да не споделям твърде много неща.

5. Как си представяш идеалното място, на което би живял, ако можеше?
Уф, не знам. Някъде в голям град с много простаци, с които лесно човек да се сприятелява и много нови места, където можем да ходим с тези простаци.

6. Кои са следващите 3 книги в to-read списъка ти?
Ъмммм, май че са Одисеите в Космоса. Те не знам дали 2 или 3 ми остават там. Искам да прочета и Дракула на Брам Стокър най-накрая. И да си довърша Звездните дневници на Ийон Тихи, ма там запецнах на една много дълга щуротия за религията. И да си довърша и Сбогом на Оръжията на Хемингуей. Ама там знам кво ще стане и горе-долу разбрах смисъла на нещата.

7. Впечатлил ли те е наскоро някой автор - и ако да, то с кое произведение?
Ми да, от Станислав Лем - Звездните дневници на Ийон Тихи. Доста забавна пародия, която слага пътеводителя на стопаджията в малкия си джоб :Р

8. С какви долни гащи си в момента? (sorry... не се въздържах!! :lol: )
Едни дето ми ги подари една колежка на майка ми. Със змийски мотиви.

9. Ако бъде обявена война на България, ще останеш ли да се биеш за родината или ще предпочетеш да емигрираш?
Ми винаги съм мечтал да умра във война на фронта. След дълга борба, не веднага. Като в На западния фронт нищо ново. Не, не точно като там. Трябва да е по-драматична работата и да ходим с противогази.

10. Препоръчай ми някое твое любимо вегетарианско ядене, приготвяно из софийските кръчми/пицарии/ресторанти :P
Уф, много ме затрудняваш. Аз невегатиранско трудно бих ти препоръчал щото рядко ми прави впечатление храната... Преди известно време ядох много вкусен мъфин в Коста Кафе.

11. Преди да подариш цвете на жена, информираш ли се предварително кои са любимите й цветя?
На жена цветя подарявам изключително рядко. Като се замисля, ако не броя майка ми (на която също доста рядко подарявам цветя) и сестра ми съм подарявал на 5 жени. На тебе подарявал ли съм ти? Ако съм значи стават 6. И не, изобщо не се информирам какво й харесва. Ако ще й подарявам цвете трябва да го хареса така, както аз съм го измислил. За къв чеп да й подарявам нещо, което вече е измислено от някой друг, дори това да е самата нея. Все едно да й подаря кекса, който тя е направила.

12. Посочи 5 произволни личности от форума, на които се възхищаваш заради техни 5 произволни качества от каквото и да е естество.

Иво - заради умението му да избягва всякакви житейски проблеми чрез различни похвати.
Ваня - мноу е хубава. Ако можех аз да съм толкова хубав...
Боромир - заради, горе-долу всичко, но най-вече генетичното му превъзходство и безсмъртието му.
Кристо - винаги съм си мислел, че твърде много го подценявам. Мога да кажа,че му се възхищавам заради упоритостта му да продължава след всеки форумен скандал, в който се забърква сам или не сам. Освен това чувството му за хумор определено има попадения. Особено сред по-старите му постове.
Евтим - много му се лепят психоложките. И не само психоложките.

13. Какво най-много харесваш у себе си?
Въобръжението си.

14. Още ли си убеден, че правото е най-подходящият за теб избор и защо?
Амиии, да. Вярно е, че съм много-много разклатен в убежденията си и демотивиран от живота, но това щеше да се случи каквото и да бях учил. Мисля, че просто в момнта спуках следващата гума на колесницата от лунни лъчи. Т.е. отново съм разочарован и ужасен от това колко неприятен всъщност е живота.

15. Какво е мнението ти за т.нар. "open relationships" и смяташ ли ги за по-добри от другите в някои отношения?
Еми става. В някои отношения определено е по-добър. Много. Ама то той не е баш релейшъншип. Като е отворен е по-скоро приятелско почукване. А то почукването не може да се запази задълго приятелско.

16. Кое е най-позитивното нещо, което ти се е случвало напоследък?
В последно време рядко ми се случват позитивни неща, още по-рядко негативни. Трудно ми е да отговоря на тоя въпрос. Може би някоя простотия със сестра ми :Р С нея често ни се случва да правим простотии напоследък.

17. Би ли си направил татуировка - каква, къде, защо?
Тва е голяма драма. Много искам да си нарисувам нещо някъде по тялото ама ме е страх, че ще ми омръзне и ще ми стане някво тривиално и досадно като стар десктоп. Освен това майка ми ще ме изгони от нас, а в момента това не мога да си го позволя да се случи :Д

Идеи много. И простотии и не простотии. Нещо митологично ще бъде. Преди известно време обмислях да си татуирам свети Георги или архангел Михаил. Ама са много големи и двамата а и си е ебавка с религията. Пък с нея гледам да поддържам неутрални отношения в най-лошия случай. Все пак съм от Кърджали и са важни за мен такива неща.

18. Кое е най-милото нещо, което някога си правил за жена?
Уф, къде ме хвърли във филма сега. Откъде да знам. Един път подарих на една жена една червена роза, посипана със сняг. Ако това минава за мило - за него се сетих най-напред.

[b]19. Кое е най-милото нещо, което някога си правил за/с мъж? :lol:[/b]
Бирената колекция със съквартиранта ми в Италия ;)

Да. Смисъл.

Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010, 02:10 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Драла ли те е котка по задника? :pirate:
По задника - не ;)

Как се чувстваш спрямо факта, че някои потребители тук си знаем кътните зъби, кирливите ризи, долните гащи, сливиците и пр.? :sign10:
Ми не мога да кажа, че ми е твърде приятно. Ама не ми е и кой знае колко неприятно от друга страна.

Щастлив ли си? :|
Не съвсем.

Как мислиш, че можеш да бъдеш щастлив вбъдеще? :scratch:
Ако знаех, щяха даго направя. Не, май знам - трябва да намеря смисъла на нещата. Ма тва няма да се случи.

Забелязал ли си, че Васил е опразнил всичко и в помещението има само една стълба? :shock:
Сигурен ли си? Аз знам, че там се правят разин редовни турнири по меджик всеки петък. Ма зависи кога си го видял, може и да си прав. Трябва да попитам някой от меджикджиите си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010, 03:58 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Smoking Mirror написа:
Да. Смисъл.

Относно това - имам добри новини. Абе не знам колко са добри, но със сигурност са някакъв отговор засега... :pirate:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Апр 2010, 09:42 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Почвам те и аз :twisted:

1. Коя беше най-голямата беля, която направи като малък и не каза на никого?
2. Смяташ ли, че човек трябва да цени живота си?
3. Мислиш ли, че днешното общество е свободно?
4. Как тълкуваш понятието свобода?
5. Ако ти оставаше само един ден живот какво би направил за последно?

http://booksbg.blogspot.com/ моя блог :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 10:28 
Proud and Noble Man
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Опа-ла :salute:

1. Сподели най-приятното нещо, дето си преживял като студент У чужбина. :idea:

2. И най-неприятното. :pukeleft:

3. Какво стана с твоите ЛОТР карти? Маниаци ли сме още ли не сме?

4. Що си станал такъв кибритлия напоследък (така де, като ти гледам постовете У форума и рязкостта на някои от тях) ?

5. Лятото? Бири? Или поне сокче?

6. Гледа ли "Пътят"? Какво мислиш за него?

7. Какво е "фина дама"?

8. А защо няма такива? :mrgreen: :lol: Или има?

Оу. Закъснявам. Айде толкоз засега, желаем безсмъртие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 11:00 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Тъй като си нямам работа и спамерската ми природа се отключи... та,

Кога се отключва твоята спамерска природа?
Къде другаде освен тук си спамил? :P
А къде ти хареса най-много :mrgreen:
Изобщо, смяташ ли се за човек, който е ангажиран с интернет?
Колко е най-дългия период, който си изкарвал без достъп до компютър или интернет? По какъв повод беше? (И не, годините, в които не си можел да говориш, не се броят)
Беше ли мъчително :mrgreen:
Изобщо какво е интернет за теб? За какво ти служи, за какво го използваш?
И тъй като подозирам, че единият от отговорите на предния въпрос ще е "за кеф" (или поне нещо подобно, пък и да не е, все тая), какво друго правиш "за кеф"? С какво се забавляваш?

Дотук бях с музата. Като ми дойде отново, пак ще спамя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 11:16 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Айде и аз да налазя с глупави въпроси :mrgreen:

1. Коя е любимата ти държава/лидер в "Civilization IV"?
2. Коя игра те е зарибявала най-много?
3. Цивилизации, или Роум тоутъл уор? Обоснови отговора си :bounce:
4. От какви международни събития се интересуваш предимно?
5. Патриот ли си?
6. Има ли промяна в чувствата ти към България и българите в сравнение с времето, преди да заминеш да учиш в чужбина? Или въобще преди да влезеш в университета?
7. Какво според теб липсва на нас българите (ако мислиш, че нещо ни липсва, разбира се)?
8. Кои са силните ни страни?
9. Хъхъ! Избери петима съвременни държавни лидери и им направи профил като за "Civilization" :mrgreen:
10. Минавала ли ти е през ума идеята да участваш в бунтове и сблъсъци с полицията?
11. Изкушавам се да те попитам дали ти е минавала през ума идеята да извършиш атентат, но понеже не се знае кой и как следи кореспонденцията тук, мисля да те спася от службите за сигурност. Така че ще задам по-безобиден въпрос - знаеш ли как се прави коктейл "Молотов" и разни самоделни бомби?
12. Имаш ли представа защо по дяволите ти задавам все такива въпроси? Аз щото нямам...
13. (Задължителен) Какво мислиш за Кристо? :P

:Laie_79:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Последна промяна pora_e_priqtel на 08 Апр 2010, 16:35, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 11:53 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Искам да ми опишеш форума такъв, какъвто е в твоите субективни и идеализирани представи. Кой ще пише и какво, и колко? :P
Знам, че не си особено доволен от текущото му... състояние, обаче не би отрекъл, че с течението на времето се получи симпатична и сплотена форумна дружинка, нали?
Обаче въобразявам ли си или действително си се поотдръпнал напоследък? :scratch:

Склонен ли си към депресии и ако да, от какво естество са най-често?
В допълнение към горния въпрос: какво правиш, когато те обземе меланхолия/апатия/носталгия/тъга?
Можеш ли да ни пуснеш някоя направена от теб снимка, която ти е много скъпа, но да не е публикувана вече във фотоконкурсите или на друго публично пространственце? :bom:
Когато имаш свободен ден, какво предпочиташ: да се социализираш или хубаво да си помързелуваш вкъщи?
Изброй няколко аргумента в защита на компютърните игри. :geek:
От какво според теб трябва да се интересува/да разбира някой човек, за да можеш да го наречеш "с богата обща култура"?
Кога за последно ти е искало да напляскаш някого? А защо?
Последният подарък, който направи?
Има ли непоправими неща?
Би ли си гледал к'отенце или друго домашно любимчи? :rabbit:
Щях да забравя -- а обичаш ли спанак? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 20:20 
Robot Unicorn Sith
Аватар

1. Коя беше най-голямата беля, която направи като малък и не каза на никого?
Уф, не помня.
2. Смяташ ли, че човек трябва да цени живота си?
Да, до известна степен.
3. Мислиш ли, че днешното общество е свободно?
Не. Днешното общество е тъпо. И си мисли, че е свободно. А всъщност е супер манипулирано от медиите. Не казвам, че медиите го правят нарочно. Просто като обществото е тъпо, а медиите искат да печелят пари като страничен ефект се получава това, че му манипулират мнението. В този смисъл обществото ни не е свободно.
4. Как тълкуваш понятието свобода?
Ъх... трудно е тва. В зависимост от контекста, в който я разглеждам. Така като гледам в момента ще я изведа по аргумент на противното на не-свободата, което е абсолютно пълната липса на алтернативи. Така че мога да дефинирам свободата като безкрайни възможности.
5. Ако ти оставаше само един ден живот какво би направил за последно?
Ъъъ, не знам. Мразя такива ситуации. Вероятно щях да опитам да направя нещо такова, че животът на останалите след мен да е по-добър. Т.е. щях отчаяно да се опитам да направя нещо смислено. Примерно щях да избия някви бездомни кучета :Р

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 20:55 
Robot Unicorn Sith
Аватар

1. Сподели най-приятното нещо, дето си преживял като студент У чужбина. :idea:
Еми пътуването ми до Брюксел. То май ще се превърне в моите бели вишни.
2. И най-неприятното. :pukeleft:
Ми... историята дето ме заболя зъб. Не, всъщност всеки път като ходех в Дъ Клъб беше по-гадно. Тва по-гадна дискотека няма в целия свят.
3. Какво стана с твоите ЛОТР карти? Маниаци ли сме още ли не сме?
Пазя си ги под леглото. Ми кво да ти кажа, Пламен сега е в Австралия и онзиден ми писа, че изтеглил Устата на Саурон.
4. Що си станал такъв кибритлия напоследък (така де, като ти гледам постовете У форума и рязкостта на някои от тях) ?
Ми може би съм станал по-нетолерантен към тъпотия.
5. Лятото? Бири? Или поне сокче?
Саке ;)
6. Гледа ли "Пътят"? Какво мислиш за него?
Не, ама го разгледах в ИМДБ и Википедия сега като ми каза за него. Идеен изглежда. Ше го погледна тия дни.
7. Какво е "фина дама"?
Ъъъ... Деа знам. Ма кви въпроси задаваш ти. Кейт Бекинсейл ;) Или Алекс Раева :Р
8. А защо няма такива? :mrgreen: :lol: Или има?
Има бе :Р Кейт Бекинсейли и Алекс Раева ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:12 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Кога се отключва твоята спамерска природа?
Все по-рядко. Май като нямам кво да правя. Сигурно ако тръгна на работа някой ден ако още пиша у форума ще почна да спамя пак. То аз мисля, че основният ми спам е през перидоите когато съм ходил на работа.
Къде другаде освен тук си спамил? :P
Ъъъ, ами на малко места. На Геймърс Уъркшоп форумите и на Шадоуденс форума. Ама там не съм спамил много. Нямам твърде много мнения.
А къде ти хареса най-много :mrgreen:
Ми деа знам, никъде. Тука май е най-забавно.
Изобщо, смяташ ли се за човек, който е ангажиран с интернет?
Еми да. Много съм станал зависим от интернет в последно време.
Колко е най-дългия период, който си изкарвал без достъп до компютър или интернет? По какъв повод беше? (И не, годините, в които не си можел да говориш, не се броят)
Ми... Де да знам. Откак си прекарах кабелен интернет май съм се лишавал от него само като ходех на гости на бабите ми. В Милано по някое време имах проблем и имах интернет само в университета и у разния приятели ама не беше чак такава драма.
Беше ли мъчително :mrgreen:
Ми да. Макар че никога не е било чак такъв драматизъм.
Изобщо какво е интернет за теб? За какво ти служи, за какво го използваш?
Следя разни уеб комикси, купувам си разни неща, спамя на форума, пиша и чета на още един-два, чета си Википедия, ползвам Фейсбук за да си уговарям срещи и поддържам контакт с разни хора по скайп. И от време на време и за други работи.
И тъй като подозирам, че единият от отговорите на предния въпрос ще е "за кеф" (или поне нещо подобно, пък и да не е, все тая), какво друго правиш "за кеф"? С какво се забавляваш?
Уф, сложина работа. С много неща. В последно време главно играя на някви неща или чета някви неща или си измислям някви неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:51 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Привет. :D
Моля, изброй:
а/ 3 неща, които битрябвало да придават сексапил на една жена, но не го правят (краднато е от Ели)
б/ 3 неща, които всеки мъж би трябвало да прави за жените покрай него, но не прави :wink:
в/ 3 предразсъдъка, които одобряваш
г/ 3 абсолютно неприемливи порока (в най-широкия смисъл на думата)
д/ 3 неща, които те очароват във форума (хора, реплики, раздели, тенденции...)
Какво може да те подразни на форумна?
Защо толкова рядко се появяваш?
Обичаш да ти е подредено или разхвърляно?
Изгрев или залез?
Бира или твърдо?
Шоколад или сладолед?
Какво може да те трогне?
А да предизвика възхищението ти?
Кое е най-лигавата (захаросана) постъпка, която си правил напоследък? И изобщо.
Любим нюанс на жълтото?

Оффф, много ми е късно да мисля тепърва за вечерта. После още. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Честит рожден ден на Smoking Mirror!!!

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Други

javortomov

19

1084

07 Дек 2007, 00:33

DADO Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти със Smoking Mirror

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Размисли и страсти

^PrincessA^

50

1810

25 Яну 2009, 23:34

^PrincessA^ Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти със Smoking Mirror

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Размисли и страсти

Berserker

35

1635

28 Сеп 2007, 00:00

Brainless Pirate Преглежда последните мнения

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Размисли и страсти

^PrincessA^

15

1273

08 Юли 2008, 20:22

camel Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти `11: Smoking Mirror, vol.5

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Размисли и страсти

thegirl

50

2377

06 Дек 2011, 23:23

Smoking Mirror Преглежда последните мнения